Αιμιλία Υψηλάντη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης της – «Οφείλω σε εκείνη να είμαι αξιοπρεπής» (Video)

Για τον θάνατο της κόρης της μίλησε για πρώτη φορά η Αιμιλία Υψηλάντη, επισημαίνοντας ότι το θέατρο είναι αυτό που της δίνει δύναμη έπειτα από αυτή την τεράστια απώλεια στη ζωή της.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, η ηθοποιός τόνισε ότι θεωρεί πως οφείλει στη μνήμη της κόρης της να είναι αξιοπρεπής, χωρίς αυτό να σημαίνει

ότι μπορεί οτιδήποτε να απαλύνει τον πόνο της.

«Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Μετά την απώλεια της κόρης μου, συνέχισα να παίζω, γιατί αν σταματούσα, μπορεί να μην επέστρεφα. Το θέατρο είναι για μένα σανίδα σωτηρίας. Πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί. Οφείλω στην κόρη μου να είμαι όπως πρέπει, να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό βέβαια δεν απαλύνει κανέναν πόνο και καμία στεναχώρια, όμως, είναι ένα γερό κράτημα για να μπορέσει κανείς να σταθεί στα πόδια του. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι, αν μπορούμε» είπε και πρόσθεσε:

«Οι ανεργίες που έχω περάσει στη δουλειά είναι πάρα πολλές. Καθόμουν σπίτι και περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, δέχθηκα πόλεμο. Τους πείραζε που ξεχώριζα στις ταινίες. Δεν έχω φίλιες με άτομα του χώρου. Θαυμάζω αυτούς που έχουν έναν φίλο από την παιδική τους ηλικία».

Κλείνοντας, η Αιμιλία Υψηλάντη αναφέρθηκε στις σχέσεις της ζωής της τονίζοντας ότι κανένας άντρας δεν την άφησε, καθώς εκείνη ήταν που έφευγε από την εκάστοτε σχέση.

«Η ομορφιά δημιουργεί προβλήματα, όπως τη ζήλια. Δεν με άφησε ποτέ κανένας άνδρας, εγώ τους άφησα. Η δημόσια έκθεση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Χάρι: Ο άγνωστος καβγάς που είχε με τον ghost writer του «Spare»

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ζωή στην Αμερική και οι ρόλοι που διεκδίκησε (Video)

Μικρούτσικος για Bερνίκο: «Εάν αποτύχουμε να περάσουμε στον τελικό θα είναι  “εθνικά κατάπτυστος”» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αιμιλία Υψηλάντη, Μιλά, – Οφείλω, Video,aimilia ypsilanti, mila, – ofeilo, Video