Αγγελική Δεληκάρη: «Δεν θα υποκύψω στις απειλές και τη βία», λέει η βουλευτής της ΝΔ που δέχτηκε επίθεση σε εκκλησία

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Δημήτρη Νατσιού η Αγγελική Δεληκάρη που δέχθηκε χαστούκι, μέσα στην εκκλησία, από υποψήφια βουλευτή της Νίκης για τη θετική της ψήφο στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Δεν θα επιτρέψουμε ούτε εσάς ούτε σε κανέναν άλλον να σφετερίζεται την εκκλησία ως δεξαμενή ψηφοφόρων κι εγώ ό,τι και να κάνετε κύριοι της Νίκης», είπε η βουλευτής της ΝΔ για να προσθέσει ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει λόγω της πίστης της. «Τώρα θα πηγαίνω και από δημοκρατικό  καθήκον για να μην υποκύψω στις απειλές και τη βία», είπε η κ. Δεληκάρη.

Η

βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νίκης και την ανοχή του απέναντι στον Νίκο Παπαδόπουλο που έδειξε να δικαιολογεί το χαστούκι. Όπως είπε, ο κ. Νατσιός αρνήθηκε να αποδοκιμάσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή του Νίκου Παπαδόπουλου, με τη δικαιολογία του αυθορμητισμού, λέγοντας ότι «όσο ο πρόεδρος της Νίκης συνεχίζει να εκθειάζει τη λεκτική βία, δείχνει ότι δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό που είναι η θρησκεία της αγάπης». 

Βελόπουλος σε βουλευτές που υπερψήφισαν το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Μακριά από τις εκκλησίες το Πάσχα»

Στη σκιά της επίθεσης κατά της κ. Δεληκάρη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας σήμερα από το βήμα της Βουλής παρότρυνε τους βουλευτές και υπουργούς που υπερψήφισαν το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια να μην επισκεφτούν τις εκκλησίες το Πάσχα.

«Καλό θα ήταν οι συνάδελφοι βουλευτές και υπουργοί που υπερψήφισαν τον αντιχριστιανικό νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών, να σεβαστούν τουλάχιστον τις άγιες ημέρες του Πάσχα και να μην διχάζουν το χριστεπώνυμο πλήθος, “πιάνοντας στασίδι” στις εκκλησίες για ψηφοθηρικούς λόγους! Είναι απορίας άξιον, πώς κάποιος που νομοθετεί εναντίον του δόγματος της εκκλησίας, έχει την απαίτηση να εισέρχεται στον οίκο του κυρίου, στον οποίο δεν πιστεύει, γιατί αν πίστευε δεν θα ψήφιζε! Είναι το λιγότερο οξύμωρο! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην διχάσουν περισσότερο. Φτάνει! Μακριά από τις εκκλησίες το Πάσχα, αγαπητοί συνάδελφοι», είπε χαρακτηριστικά ο Βελόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Σπαρτιάτες: Κάποιοι προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

Μώραλης: «Καμία δημοτική Αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πώς συμπεριφέρεται εργαζόμενος μετά την εργασία του»

Οργή στο Twitter για τις δηλώσεις της Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη

Keywords
Τυχαία Θέματα