Ανυπότακτη Αττική: Συνεργάτης του Τζήμερου και πολιτευτής που εξίσωνε τη Χρυσή Αυγή με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Ιωακειμίδη

Νέος σάλος έχει ξεσπάσει το πεδίο αναμέτρησης για την Περιφέρεια Αττικής και ενώ δεν έχει σταματήσει ο θόρυβος που έφερε την εκπαραθύρωση του Σπύρου Χαντζάρα από το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού.

Η παράταξη «Ανυπότακτη Αττική» καταγγέλλει ότι στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη έχουν ενταχθεί δύο αμφιλεγόμενου πολιτικού προσανατολισμού πρόσωπα.

Πρόκειται αφενός για τον υποψήφιο στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

Διονύση Βενιεράτο, ο οποίος είναι εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης του Θάνου Τζήμερου. Θεωρείται εκ των στενών ανθρώπων του κ. Τζήμερου και άλλοτε δραστήριο στέλεχος της «Δημιουργίας ξανά», ένα κόμμα που κινήθηκε στις παρυφές της ακροδεξιάς, σύμφωνα με τη θεώρηση του πολιτικού φάσματος, που έχουν οι προοδευτικές δυνάμεις.

Σημειωτέον ότι κ. Τζήμερος πρωτοστάτησε στις συγκρούσεις με την παράταξη της Ρένας Δούρου στο περιφερειακό συμβούλιο αλλά και σε μία σκληρή ρητορεία κατά της Αριστεράς και είναι απορίας άξιο πώς ο κ. Ιωακειμίδης που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του τον κ. Βινιεράτο.

Στο ψηφοδέλτιο του κ. Ιωακειμίδη έχει ενταχθεί όμως και ο Χάρης Κιουγιουμτζόγλου, ο οποίος είχε στο παρελθόν εκφράσει, κατά την «Ανυπότακτη Αττική», απόψεις που εξίσωναν την Χρυσή Αυγή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει η «Ανυπότακτη Αττική», «οι δημοκρατικοί, οι προοδευτικοί πολίτες και ειδικά αυτοί που αναφέρονται στην αριστερά πρέπει να αποδοκιμάσουν αυτές τις συγκλίσεις και να γυρίσουν την πλάτη στις συστημικές παρατάξεις».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από Γρανάδα: Να αυξηθεί ο προϋπολογισμός της ΕΕ για το μεταναστευτικό και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής

Η κατάντια ενός πλασιέ μισογυνισμού και ομοφοβίας: Ο Ασκητής και η θεωρία του για το τι είναι «ζευγάρι»

Ελληνοτουρκικά: Η κυβέρνηση διαψεύδει τα τουρκικά ΜΜΕ για την άμυνα των νησιών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανυπότακτη Αττική, Συνεργάτης, Τζήμερου, Χρυσή Αυγή, ΣΥΡΙΖΑ, Ιωακειμίδη,anypotakti attiki, synergatis, tzimerou, chrysi avgi, syriza, ioakeimidi