Απανθρωπιά και ασέβεια καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Ανδρουλάκης για τα Τέμπη

Νέα σφοδρά πυρά προς την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, διαβεβαιώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα φτάσει μέχρι τέλους προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μάθουμε ποιοι είναι οι διεφθαρμένοι. Είμαι σίγουρος ότι ο πυρήνας της λειτουργίας αυτού του συστήματος που είχε την ώρα της τραγωδίας στο μυαλό του το πολιτικό κόστος είναι στο Μέγαρο Μαξίμου», είπε σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια

της Βουλής για την διαρροή του μονταρισμένου ηχητικού διαλόγου λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη τραγωδία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που δέχθηκε κριτική από την κυβέρνηση περί σχέσεων με τη διαπλοκή και παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να επηρεάζει τη Δικαιοσύνη ασκώντας τα νόμιμα και δημοκρατικά δικαιώματα. Όπως είπε μάλιστα, η κυβέρνηση βάπτισε το συνταγματικό δικαίωμα του ΠΑΣΟΚ για πρόταση δυσπιστίας ως προϊόν διαπλοκής.

«Τέτοια απανθρωπιά και ασέβεια;», ήταν το ερώτημα που έθεσε στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας αδίστακτους όσους παίρνουν υλικό, το χαλκεύουν και το δίνουν σε φιλικό ΜΜΕ, ενώ επιτέθηκε και στον υπουργό Δικαιοσύνης που είπε ότι η δικαιοσύνη έχει το κανονικό υλικό και τι «μας νοιάζει για τα υπόλοιπα».

«Σοβαρά; Θα σας πούμε και ευχαριστώ που ο ανακριτής έχει το σωστό υλικό; Αντι να πείτε να ασκηθούν διώξεις για να βρεθεί ο αδίστακτος; Τέτοια απανθρωπιά και ασέβεια;», διερωτήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Φλωρίδη για Τέμπη: Με λίγη καθυστέρηση παραδέχεται την περίφημη μονταζιέρα (videos)

Βορίδης για Τέμπη: «Αβάσιμη η κατηγορία για 57 δολοφονίες επειδή ένας υπουργός παρέτεινε μια σύμβαση» (videos)

«Κόσμος»: Οι δασικές πυρκαγιές ήδη ξεκίνησαν – Η αντιπυρική περίοδος να ξεκινά από τις 25 Μάρτη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απανθρωπιά, Ανδρουλάκης, Τέμπη,apanthropia, androulakis, tebi