Αποστόλης Τότσικας: «Φιλούσα την Τζένη Θεωνά και η κόρη μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι»

Για το πολυβραβευμένο αριστούργημα του Τζεφ Μπάρον «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην», στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, και όχι μόνο, μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας.

«Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν ίνδαλμα μου από όταν ήμουν μικρός (…)», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, τονίζοντας πως είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε έγκλημα το δυστύχημα στα Τέμπη και δήλωσε πως τον έχει «συγκλονίσει ότι δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη ακόμα».

Όπως είπε, θα ήθελε να πάρει μέρος σε κάποια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ενώ μίλησε και για το εάν θα παρουσίαζε

κάποια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Στη Ρούλα με κέρδισε το πόσο καλός άνθρωπος είναι»

«Έχω δεχτεί πρόταση για παρουσίαση, ίσως δεν έχει βρεθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω. Θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή με τη Ρούλα Ρέβη. Δεν ζηλεύει η σύζυγός μου για τις φωτογραφίες που με βγάζει, είναι καλλιτεχνικός ο σκοπός».

«Στη Ρούλα με κέρδισε το πόσο καλός άνθρωπος είναι. Σκεφτόμουν την οικογένεια από πολύ μικρός. Βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο για να μεγαλώσουμε παιδιά μαζί», ανέφερε και αποκάλυψε για την κόρη του.

«Φιλούσα την Τζένη Θεωνά και η κόρη μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι. Βαριέμαι αφόρητα τις ερωτικές σκηνές. Κάποτε ήταν της μόδας να βγαίνουν όλοι γυμνοί, θεωρείτο τέχνη», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για γάμο ομόφυλων: «Έξυπνος και ηθικά σωστός ο χειρισμός του πρωθυπουργού»

Πέγκυ Ζήνα: «Μια τραγουδίστρια που δεν έχει καλή φωνή, αν εμφανιστεί με λίγα ρούχα, δεν δίνει δικαίωμα σε έναν άνθρωπο που έχει πιει;»

Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα