Αποθέωση της μυθοπλασίας η τηλεθέαση της Δευτέρας

Αν και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν το Top 10 της Δευτέρας (10/10) δίνει μια ένδειξη για το πως συμπεριφέρεται το τηλεοπτικό κοινό απέναντι στις επιλογές που τού προσφέρονται.

Έξι στις δέκα θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου της περασμένης ημέρας είναι κατειλημμένες από σειρές μυθοπλασίας και βλέπουμε ότι στην πάροδο του καιρού σταδιακά όλο και περισσότεροι συγκεντρώνονται μπροστά στις τηλεοράσεις, κυρίως από αργά το απόγευμα

κι έπειτα.

Σταθερά το «1-2» έκαναν για μια ακόμη φορά οι σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς», με το «Μαύρο ρόδο» να ακολουθεί στην κούρσα τηλεθέασης, εμφανίζοντας δυναμικά χαρακτηριστικά.

Η πρεμιέρα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» ήταν το τέταρτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας με το επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», επίσης του Alpha, να έχει καταλάβει την πέμπτη θέση.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με ακλόνητη τηλεθέαση συμπληρώνει την εξάδα, το δικαστικοαστυνομικό «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 «κρατάει», όπως επίσης και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Τη δεκάδα συμπληρώνουν τα κεντρικά δελτία του Σκάι και του Mega. Περίπου 900.000 τηλεθεατές μοιράστηκαν στα δελτία των δύο καναλιών. Εκείνο του Σκάι κέρδισε με διαφορά 30.000 τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Τρουφάκου: «Υποδύομαι πράγματα έξω από την ασφάλεια της καθημερινής εμπειρίας που έχω ως άνθρωπος»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ξέσπασε σε κλάματα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό – «Να βγουν οι 213 φωτογραφίες τώρα» (Video)

Πορτοσάλτε για 53χρονο στον Κολωνό: «Φασιστικό να λες ότι επειδή φωτογραφήθηκε με διαφόρους της ΝΔ, όλοι στη ΝΔ είναι παιδεραστές…» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα