Αργεντινή: Πυροβόλησαν προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα – Βίντεο σοκ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή, στην πόλη Λας Έρας κατά τη διάρκεια του αγώνα της τοπικής Ουρακάν με την Φερό Καρίλ. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δέχτηκε σφαίρα από πυροβόλο όπλο από την κερκίδα και σωριάστηκε στο έδαφος.


Όλα συνέβησαν στο 80ο λεπτό όταν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ο προπονητής της Καρίλ, άρχισε και εκείνος να διαμαρτύρεται. Όπως έχει καταγράψει το βίντεο καθώς φωνάζει χειρονομεί και περπατάει δέχεται τη σφαίρα και σωριάζεται στο έδαφος.

dir="ltr">Escalofriante momento en el fútbol de ascenso: durante el duelo entre Huracán Las Heras y Ferro de General Pico, el partido fue interrumpido por un tiroteo y el entrenador Mauricio Romero terminó herido.

Imágenes: Televisión Pública Pampeana pic.twitter.com/9topcg8Ggk

— SportsCenter (@SC_ESPN) October 31, 2021


Και οι πυροβολισμοί δεν σταμάτησαν. Άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όπου οι παίκτες έτρεχαν σκυφτοί για να σωθούν, όσο και στις κερκίδες.


Ο προπονητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία αφού η σφαίρα μπήκε από τον ώμο του και βγήκε από τη μασχάλη του χωρίς να χτυπήσει κανένα ζωτικό όργανό.

Esto pasó en Huracán Las Heras- Ferro de General Pico La Pampa. Locura total pic.twitter.com/CPwLucZ0DL

— Deborah María Puebla (@Debih_22) October 31, 2021

Παρενέβη η αστυνομία και επικράτησε ζούγκλα μέσα και έξω από το γήπεδο με σφοδρά επεισόδια και πυροβολισμούς να συνεχίζουν να πέφτουν βροχή.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσή Αυγή: Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε τα αιτήματα τριών καταδικασθέντων

ΕΛ.ΑΣ.: «Ξηλώνεται» η ηγεσία της Άμεσης Δράσης – Οι πέντε μεταρρυθμίσεις που ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος

Τραμπ: Η γκριμάτσα απέχθειας της Μελάνια για τον Ντόναλντ (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Αργεντινή, Πυροβόλησαν, – Βίντεο,argentini, pyrovolisan, – vinteo