Μπάιντεν: Επιστρέφει άρον άρον στις ΗΠΑ υπό τον φόβο της στάσης πληρωμών

Στο Λευκό Οίκο θα επιστρέψει την Κυριακή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μετά τη σύνοδο κορυφής της G7, της Ομάδας των Επτά ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη, στην Ιαπωνία, για να προσηλωθεί στις σκληρές συνομιλίες για το δημόσιο χρέος.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να μην μεταβεί στην Αυστραλία και την Παπούα Νέα

Γουινέα.

US President Joe Biden will return to the United States, following the completion of the G7 summit, in order to be back for meetings with Congressional leaders to ensure that Congress takes action by the deadline to avert default: The White House pic.twitter.com/u9tmCJ09Zp

— ANI (@ANI) May 16, 2023

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση πρέπει γρήγορα να καταλήξουν σε συμφωνία για την άρση του κινδύνου μιας άνευ προηγουμένου στάσης πληρωμών στις ΗΠΑ.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε επίσης ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν συνομίλησε με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζι για να τον ενημερώσει για την αναβολή του ταξιδιού του.

Οι συνεργάτες του Μπάιντεν συνομίλησαν επίσης με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού της Παπούας Νέας Γουινέας Τζέιμς Μαράπε, για να ενημερώσουν για την αναβολή του ταξιδιού του προέδρου.

Διαβάστε επίσης:

Qatargate: «Ναι» από το Εφετείο της Νάπολης στην έκδοση του Κοτσολίνο στο Βέλγιο

Χειμάρρα: Έκκληση για μεταφορά ομογενή στο Ωνάσειο – Συνελήφθη μαζί με τον Μπελέρη και κινδυνεύει η ζωή του, λέει η αδελφή του

Πυρά Ερντογάν κατά Κιλιτσντάρογλου: Δεν μπορείς να κερδίσεις εκλογές με τρομοκράτες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα