Μπάιντεν: Η τριπλή τούμπα στο Air Force One προκαλεί ανησυχία για την υγεία του (Videos)

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του προκάλεσε το «τριπλό» ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους.

Ο 78χρονος Μπάιντεν, ο οποίος είναι ο γηραιότερος πλανητάρχης στην ιστορία σκόνταψε διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One, καθώς ετοιμαζόταν να πετάξει για την Τζόρτζια.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Τζο Μπάιντεν

σκόνταψε και στην προσπάθειά του να σηκωθεί παραπάτησε άλλες δύο φορές, μέχρι να σταθεί ξανά όρθιος.

«Είναι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε λίγο μετά η εκπρόσωπος Τύπου Καρίν Ζαν-Πιερ, από το αεροσκάφος, χωρίς να διευκρινίσει εάν τον είδε κάποιος γιατρός μέσα στο αεροπλάνο.

Πριν λίγες μέρες, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας στον Τζό Μπάιντεν, ο οποίος στη συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC τον χαρακτήρισε «φονιά», του ευχήθηκε υγεία.

«Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Αμερικανού συναδέλφου μου. Τι θα του απαντούσα; Θα του έλεγα: Να είστε υγιής!» «Του εύχομαι υγεία», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι το λέει αυτό «χωρίς ειρωνεία, χωρίς αστεϊσμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα