Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ανησυχία για την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας (Video)

Ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς συγγενείς και φίλοι της και συζητούν πώς θα μπορούσαν να την βοηθήσουν, όπως αποκαλύπτει το Page Six.

Ο σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι, ο μάνατζερ της ποπ σταρ και γιατροί προσπαθούν να την πείσουν να λάβει κάποια θεραπεία στην κατοικία της στο Λος Άντζελες, έγραψε το ΤΜΖ, αλλά πηγή την οποία επικαλείται το Page Six, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια.

«Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη

υστερία στα ΜΜΕ, αλλά η Μπρίτνεϊ είναι καλά και πολλά από όσα ακούγονται είναι υπερβολικά», λέει στο Page Six πηγή από το στενό περιβάλλον της ποπ σταρ.

Σύμφωνα με το TMZ, η Σπίαρς συμφώνησε να συναντηθεί με ένα γιατρό και η συνάντηση αυτή «πήγε καλά».

Ο Σαμ Ασγκάρι στην προσπάθεια να βγάλει προς τα έξω μία εικόνα κανονικότητας, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος και η σύζυγός του να κάνουν ψώνια.

Η ερμηνεύτρια του “Stronger” έχει διαβεβαιώσει κατ΄ επανάληψη το τελευταίο διάστημα ότι δεν είναι ασθενής, παρά τα περιστατικά που προκάλεσαν αμφιβολίες για την κατάσταση της ψυχικής υγείας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

Η ίδια έγραψε στο Instagram: «Δεν έχω καταρρεύσει… Είμαι αυτή που είμαι και προχωρώ μπροστά. Ποτέ δεν αισθανόμουν καλύτερα!!!»

Ωστόσο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει ιστορικό κηδεμονίας. Η ερμηνεύτρια του “Oops! … I Did It Again” είχε τεθεί επί 13 χρόνια υπό την κηδεμονία του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, ο οποίος είχε πλήρη έλεγχο των προσωπικών και οικονομικών θεμάτων της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε κατάθεση σε δικαστήριο υποστήριξε ότι συνέπεια της κηδεμονίας στην οποία είχε τεθεί ήταν να υποχρεωθεί να μπει σε ψυχιατρική κλινική, παρά τη θέλησή της, στις αρχές του 2019.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα έφυγε από τον παιχνίδι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος (Video)

Συγκίνησε ο Γιάννης Πάριος: Αφιέρωσε το «Δώσε μου λιγάκι ουρανό» στους αδικοχαμένους πιλότους του Phantom (Video)

Σάλμα Χάγιεκ: «Με έσυραν στον γάμο μου – Είχα φοβία, με είχαν στριμώξει»

Keywords
Τυχαία Θέματα