Χώρισαν Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κουνακέι: «Κατέρρευσε μπροστά στους φίλους του, είχε δάκρυα στα μάτια»

Μετά από πέντε χρόνια γάμου, οι Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κουνακέι δεν είναι πλέον ζευγάρι, με τον Γάλλο ηθοποιό να διαγράφει αιφνιδιαστικά όλες τις φωτογραφίες του μοντέλου από το Instagram του.

Ο 56χρονος παντρεύτηκε με την Τίνα, 26 ετών, το 2018, δύο χρόνια αφότου συνδέθηκαν για πρώτη φορά, και απέκτησαν μια κόρη, την Amazonie, τον Απρίλιο του 2019.

Τα προβλήματα στον γάμο τους

Εικάζεται ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και καιρό και προσπαθούσε να τα ξεπεράσει και να σώσει τη σχέση.

«Ο Βενσάν Κασέλ

κατέληξε να καταρρεύσει μπροστά στους φίλους του, τους είπε ότι τα πράγματα πήγαιναν πολύ άσχημα με την Τίνα Κουνακέι», δήλωσε ανώνυμη πηγή στο Voici. «Είχε δάκρυα στα μάτια γιατί είναι ακόμα πολύ ερωτευμένος μαζί της» πρόσθεσε.

Πηγή δήλωσε στην Daily Mail ότι το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο, λέγοντας: «Χώρισαν πριν από εβδομάδες. Η Τίνα είναι συντετριμμένη».

«Μιλάνε» τα social media

Ενώ οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν απάντησαν στο ερώτημα αν χωρίζουν, οι λογαριασμοί του ηθοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λένε πολύ περισσότερα για τη σχέση του ζευγαριού – με τον σταρ της μεγάλης οθόνης να αφαιρεί όλα τα ίχνη της συζύγου του από τον λογαριασμό του στο Instagram τις τελευταίες ημέρες. 

Επιπλέον, ο Βενσάν δεν δημοσίευσε τίποτα για τα γενέθλια της Τίνα – παρά το γεγονός ότι το μοντέλο έλαβε πολλές ευχές από τους φίλους της στον δικό της λογαριασμό.

Επίσης η Τίνα δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογραφία της με τον Βενσάν εδώ και εβδομάδες, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους ακόλουθούς της να ρωτούν: «Πού είναι ο άντρας σου;».

Πώς έγιναν ζευγάρι

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάρτιο του 2017. «Και οι δύο αγαπάμε το σερφ, αλλά δεν μπορώ να σας δώσω λεπτομέρειες για το πώς γνωριστήκαμε», έλεγε το μοντέλο στις στήλες του Vanity Fair Italia τον Αύγουστο του 2018. «Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή: μια μαγική στιγμή που ανήκει μόνο σε εμάς».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2018. Ο Κασέλ, από την πλευρά του, είχε εκμυστηρευτεί τον φόβο του για τη διαφορά ηλικίας τους. «Την επομένη της γνωριμίας μας, όταν έμαθα την ηλικία της και ο πατέρας της είχε πανικοβληθεί επειδή δεν είχε έρθει στην ώρα της στο σπίτι, της είπα: “Άσε με να συναντήσω τον πατέρα σου για φαγητό”», είχε εξηγήσει στο Vanity Fair. «Και αμέσως μετά σκέφτηκα: ”Τι σκεφτόμουν; Μόλις τώρα τη γνώρισα”. Δεν ήξερα γιατί το έκανα, στην πραγματικότητα ήμουν πεπεισμένος ότι δεν ήταν καλή ιδέα, αλλά το έκανα ούτως ή άλλως».

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί και στο χάσμα ηλικίας μεταξύ τους σε συνέντευξή του στους New York Times λίγο πριν από τον γάμο τους, λέγοντας: «Δεν είναι πάντα δίκαιο. Είμαι 52 ετών και παντρεύομαι μια 21χρονη κοπέλα. Είμαι πολύ ερωτευμένος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε παιδιά».

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου δύο χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του, σε μια τελετή στο δημαρχείο του Bidart στη Νότια Γαλλία.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και στα τέλη Απριλίου του 2019 καλωσόρισαν την κόρη τους Amazonie.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Δεν έχουν τέλος οι παραβιάσεις φαγητού – Το βίντεο που «καίει» την Αφροδίτη Σκαφίδα (Video)

Λούκας Γιώρκας: Παντρεύεται ο τραγουδιστής – «Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο, έπεσα στα γόνατα με βέρες» (Video)

Το βίντεο της Finos Films για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χώρισαν Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κουνακέι, Κατέρρευσε,chorisan vensan kasel – tina kounakei, katerrefse