Χωρίζουν Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κουνακέι; Ο γάλλος ηθοποιός σβήνει όλα τα ίχνη της από τα social (Photos)

Ο Γάλλος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ διέγραψε αιφνιδιαστικά όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του, του μοντέλου Τίνα Κουνακέι από το Instagram του – εν μέσω εικασιών ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου.    

Ο 56χρονος – που είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στο Ocean’s Twelve και Black Swan – παντρεύτηκε με την Τίνα, 26 ετών, το 2018, δύο χρόνια αφότου συνδέθηκαν για πρώτη φορά, και απέκτησαν μια κόρη, την

Amazonie, τον Απρίλιο του 2019. 

Πηγή δήλωσε στην Daily Mail ότι το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο, λέγοντας: «Χώρισαν πριν από εβδομάδες. Η Τίνα είναι απαρηγόρητη». 

Ενώ οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν απάντησαν στο ερώτημα αν χωρίζουν, οι λογαριασμοί του ηθοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λένε πολύ περισσότερα για τη σχέση του ζευγαριού – με τον σταρ της μεγάλης οθόνης να αφαιρεί όλα τα ίχνη της συζύγου του από τον λογαριασμό του στο Instagram τις τελευταίες ημέρες. 

Επιπλέον, ο Βενσάν δεν δημοσίευσε τίποτα για τα γενέθλια της Τίνα χθες – παρά το γεγονός ότι το μοντέλο έλαβε πολλές ευχές από τους φίλους της στον δικό της λογαριασμό.

Vincent Cassel et Tina Kunakey par Morgane Lay. pic.twitter.com/wwpqc5kkjg

— ALCHIMIST (@alchimistfr) August 4, 2021

Επίσης η Τίνα δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογραφία της με τον Βενσάν εδώ και εβδομάδες, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους ακόλουθούς της να ρωτούν: «Πού είναι ο άντρας σου;». 

Κανείς από τους δυο δεν έχει αναφερθεί δημόσια στις φήμες που έχουν φουντώσει σχετικά με την κατάσταση του γάμου τους.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Oι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει» (Video)

Δωροθέα Μερκούρη: «Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν πια – Οι Έλληνες είναι φοβητσιάρηδες» (Video)

Στο χειρουργείο η Ναταλία Γερμανού – Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα