Χρηστίδου για Μπέο: «Tο “μεγαλόψυχος” με τρελαίνει» – «Οι δηλώσεις χειρότερες από την πράξη του»

Έντονη ήταν η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στις νέες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου μετά τον ξυλοδαρμό πλημμυροπαθή.

Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της, ακούγοντας τον δήμαρχο Βόλου να χαρακτηρίζει εαυτόν «μεγαλόψυχο» που δεν έστειλε στο αυτόφωρο τον 26χρονη πολίτη που χτύπησε.

«Συνεχίζει να ισχυρίζεται ο κ. Μπέος

ότι αυτό είναι λάθος του παιδιού, ότι είναι μεγαλόψυχος και τον συγχωρεί. Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι το 2023 όλο αυτό περνάει στην τηλεόραση ως φυσιολογικό, λένε όλοι “εντάξει του ζήτησε συγγνώμη”. Είναι μεγαλόψυχος ενώ έχει χειροδικήσει στο παιδί αυτό, ό,τι κι αν ειπώθηκε και ό,τι κι αν κάνει για την πόλη του ο κ. Μπέος, που είναι υποχρέωσή του… Όλα αυτά μηδενίζονται, όταν οι αντιδράσεις είναι αυτές, και χάνει και όποιο δίκιο είχε», ανέφερε.

«Το ότι “εγώ αντιδρώ έτσι” είναι μία δήλωση, δεν έχει μετανοήσει γι αυτό που έχει κάνει, ότι θεωρεί ότι αυτή είναι η φυσιολογική αντίδραση και μία προειδοποίηση πως οποιοσδήποτε από εσάς μου επιτεθεί ξανά, αυτό θα συμβεί. Αυτές οι δηλώσεις είναι χειρότερες από την πράξη του», συνέχισε και κατέληξε: «Αυτό το “μεγαλόψυχος” μπορεί να με τρελάνει. Οφείλει μία συγνώμη ο κύριος Μπέος».

Διαβάστε επίσης:

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι;

Fame Story: H χειρονομία του Light που έκανε τον Κοκλώνη να «παγώσει» και το… γαλλικό (Videos)

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν θα’ θελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρηστίδου, Μπέο, Tο “μεγαλόψυχος”, – Οι,christidou, beo, To “megalopsychos”, – oi