Χρυσοχοΐδης: Ανοίγουν τα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου – Ρεαλιστική η συνεργασία με τις ΠΑΕ για την εξάλειψη της βίας

Στην αποκάλυψη ότι τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο ertnews.

«Έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν

καλό αγώνα, μια συνεργασία», ανέφερε.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θεωρεί ρεαλιστική τη συνεργασία με τις ΠΑΕ για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα. «Εδώ λοιπόν είναι και η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Ότι όποιος ασχημονεί μέσα στο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του. Ή όταν είναι στο αντίπαλο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του, η οποία παίζει εκτός έδρας», ανέφερε.

Συμπλήρωσε: «θα καταβάλω μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε αυτά τα εγκληματικά στοιχεία να τα οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη και να τελειώνουμε γιατί είναι οργανωμένο έγκλημα».

Διαβάστε επίσης:

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο «καμπανάκι» για διάβρωση των ευρωπαϊκών αξιών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της ΕΕ

Επιστολική ψήφος: Προς αλλαγή στάσης το ΠΑΣΟΚ – Οι δύο όροι Ανδρουλάκη μετά τη «βόμβα» Κεραμέως

Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την κήρυξη «συνορεύουσας ζώνης» από τη Λιβύη: «Όχι» στην έμμεση επαναφορά του τουρκολιβυκού μνημονίου

Keywords
Τυχαία Θέματα