Δημήτρης Παπανώτας: «Θυμίζω στους συναδέλφους στην ΕΡΤ ότι κάποιος τους πέταξε έξω νύχτα»

Για τον φετινό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ θέλησε να απευθυνθεί και στους εργαζόμενους της κρατικής τηλεόρασης θυμίζοντάς τους ότι «κάποτε κάποιος τους πέταξε έξω νύχτα».

«Στην ΕΡΤ είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Θέλω να θυμίσω στους φίλους και συναδέλφους του Κρατικού καναλιού ότι κάποιος τους πέταξε έξω νύχτα και αυτοί στην πλειοψηφία τους εξακολουθούν και στηρίζουν αυτούς που τους πέταξαν έξω νύχτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην κάμερα της

εκπομπής “I Love ΣουΚού”, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στέλνοντάς της τις θερμότερες ευχές του για την παρουσίαση του Shopping Star που έχει αναλάβει.

«Την αγαπώ και την εκτιμώ πάρα πολύ την Ηλιάνα. Της εύχομαι τα καλύτερα και είμαι βέβαιος ότι το προϊόν που διάλεξε αυτή τη φορά της πάει και ελπίζω να σκίσει. Μια χαρά είναι η φετινή σεζόν. Καλό είναι να είσαι πρώτος στη ζώνη σου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι να είναι κοντά. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός» είπε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

«Maria»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας στην Ελλάδα – Η άφιξη της Αντζελίνα Τζολί στον Πύργο Ηλείας (Videos)

Απολογία Αυτιά μετά την παρέμβαση του ΕΣΡ: «Δεν έκανα ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη» – Αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις εκπομπές του ΣΚΑΙ (Video)

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Παπανώτας, Θυμίζω, ΕΡΤ,dimitris papanotas, thymizo, ert