Δημοκράτες: Πρώην στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά ο πρώτος υποψήφιος ευρωβουλευτής του Λοβέρδου

Μέρα με τη μέρα χτίζεται το ψηφοδέλτιο των «Δημοκρατών» του Ανδρέα Λοβέρδου με σκοπό να έχει ανακοινωθεί το σύνολο του τις πρώτες μέρες του Απριλίου.

Στόχος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ είναι μέσα στο ευρωψηφοδέλτιο να υπάρχουν πρόσωπα από την κοινωνία, τον επιστημονικό κλάδο και την αυτοδιοίκηση. Πρωταγωνιστές του Ανδρέα Λοβέρδου

θα είναι “πολίτες με διαδρομή”.

Μία απ’ αυτές τις υποψηφιότητες είναι κι αυτή του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ο οποίος με σημερινή του δήλωση ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου δίπλα στον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Από εδώ, στις Βρυξέλλες, η ευρωπαϊκή ομάδα των Κεντρώων, Δημοκρατών και Φιλελεύθερων RENEW EUROPE NOW ξεκινά σήμερα την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές. Υψώνει ένα τοίχος απέναντι στην Ακροδεξιά, για την αναγέννηση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη, με ασφάλεια και ελευθερία. 

Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, το νέο κόμμα του Κέντρου στην Ελλάδα, θα συμμετέχουν ενεργά στον κοινό αγώνα με τους Κεντρώους της Ευρώπης. Με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ συμπαρατάσσομαι και εγώ, και σας καλώ να διαμορφώσουμε μαζί σε αυτές τις εκλογές μια Ευρώπη περισσότερο ισχυρή, περισσότερο κυρίαρχη, περισσότερο δημοκρατική». 

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και μέλος της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) από την θέση του υφυπουργού Παιδείας.

Υπήρξε επί σειρά ετών πολύ στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά. Καθηγητής αντεγκληματικής πολιτικής και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Διαβάστε επίσης

Canadair: Τι προβλέπει η συμφωνία για την αγορά των επτά νέων αεροσκαφών

Η αναζήτηση δεξιών υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο και το άγχος για τις σημερινές δημοσκοπήσεις

ΠΑΣΟΚ: Οι νέοι Ευρωβουλευτές που ανακοινώνει σήμερα ο Ανδρουλάκης (ονόματα)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοκράτες, Πρώην, Φώφης Γεννηματά, Λοβέρδου,dimokrates, proin, fofis gennimata, loverdou