Δήμος Αθηναίων: «Στενό μαρκάρισμα» Δούκα σε Μπακογιάννη – Οι Συζητήσεις για τον… δεύτερο γύρο

Η πρόσφατη κακοκαιρία στην Αττική η οποία έπληξε το κέντρο της πόλης καθώς τα προβλήματα ήταν τεράστια για ακόμα μία φορά είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στον Κώστα Μπακογιάννη. 

Γνωρίζοντας αυτό ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας έβγαλε μία ανακοίνωση η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τον νυν δήμαρχο της πρωτεύουσας για απίστευτες ολιγωρίες στα αντιπλημμυρικά έργα. Μάλιστα, είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι ο Δούκας δείχνει τις προθέσεις του αναφορικά με τον προεκλογικό αγώνα που θέλει να χτίσει.

Μάλιστα

ο κ. Δούκας έχει διαλέξει από εδώ και πέρα να μιλάει με «αλήθειες» καθώς σε μία σκληρή ανακοίνωση στράφηκε κατά του Κώστα Μπακογιάννη αναφέροντας για τις πλημμύρες:

Αλήθεια νούμερο 1: Οι περισσότερες μελέτες αντιπλημμυρικών έργων εκπονήθηκαν έως το 1980. Αλήθεια νούμερο 2: Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η επίδραση των ακραίων καιρικών φαινομένων στα μπαζωμένα ρέματα της Αθήνας. Αλήθεια νούμερο 3: Κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια που βρίσκονται και ποια είναι τα δίκτυα ομβρίων στην Αθήνα. Αλήθεια νούμερο 4: Δεν έχει γίνει ποτέ καμία ολοκληρωμένη μελέτη επάρκειας του δικτύου ομβρίων στην Αθήνα. Αλήθεια νούμερο 5: Εν έτει 2023, υπάρχουν ακόμα κοινά δίκτυα ομβρίων και λυμάτων.

Πάντως, επειδή η συζήτηση για τον δεύτερο γύρο και τις στηρίξεις που μπορεί να υπάρξουν ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ δεν μπαίνει σε… τέτοιες κουβέντες. 

Διαβάστε επίσης:

Η «Καθημερινή» ειρωνεύεται Κικίλια: Ποιοι «αλιτήριοι» έβαλαν τις πλημμύρες;

Οι Frenemies και η… αρκούδα

Η κάλπη της αυτοδιοίκησης είναι γκαστρωμένη

Keywords
Τυχαία Θέματα