Δημοσιογράφος των NYT εκθέτει το υπουργείο Πολιτισμού: «Χαλασμένος ο ανελκυστήρας της Ακρόπολης» (Photo)

Η Ματίνα Στεβή, που εργάζεται ως ανταποκρίτρια των «New York Times» στις Βρυξέλλες, προχώρησε σε μια καταγγελία που εκθέτει για ακόμη μια φορά την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη αναφορικά με τα έργα στην Ακρόπολη.

Όπως η ίδια καταγγέλλει, ο ανελκυστήρας για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα «έχει χαλάσει», με συνέπεια να μη μπορέσει να ανέβει όλη της η οικογένεια.

Ένα πρόχειρο έργο, που έγινε μετά από ελάχιστη διαβούλευση και ξεσήκωσε αντιδράσεις για το τσιμέντωμα, αποδεικνύεται και δυσλειτουργικό σχεδόν ένα χρόνο μετά την τοποθέτησή του.

«Σήμερα πήγαμε οικογενειακά στην Ακρόπολη, ήταν σημαντικό για μένα να πάω τον γιο μου για 1η φορά. Δυστυχώς μόνο η μισή οικογένεια έφτασε. Ο καινούριος ανελκυστήρας για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα »έχει χαλάσει»», έγραψε η Στεβή.

«Λόγω ολισθηρότητας και του βάρους του μωρού στον μάρσιπο αποφάσισα να προσπαθήσω άλλη φορά. Η βελτίωση της πρόσβασης είναι εμφανής & σημαντική. Οι βλάβες όμως μπορούν να χαλάσουν την εμπειρία. Εμείς θα ξαναέρθουμε. Οι ξένοι τουρίστες μπορεί να μην ξαναέχουν την ευκαιρία» ανέφερε επίσης η δημοσιογράφος.

Σήμερα πήγαμε οικογενειακά στην Ακρόπολη, ήταν σημαντικό για μένα να πάω τον γιο μου για 1η φορά. Δυστυχώς μόνο η μισή οικογένεια έφτασε. Ο καίνουριος ανελκυστήρας για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα «έχει χαλάσει». Ο μικρός πήγε με τον μπαμπά του Cc @cultureGR pic.twitter.com/UMdACi7f47

— Matina Stevis-Gridneff (@MatinaStevis) October 23, 2021

Διαβάστε επίσης:

Ρώσος «Σνόουντεν»: Η Μόσχα επικήρυξε τον 31χρονο που διέρρευσε τα βίντεο με τα βασανιστήρια στις φυλακές

Ερντογάν: «Persona non grata» θα κηρυχθούν οι πρεσβευτές 10 χωρών που κινητοποιήθηκαν υπέρ του Οσμάν Καβαλά

Κηφισιά: Γεμάτο όπλα και σπαθιά το σπίτι του δράστη – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοσιογράφος, NYT, Πολιτισμού, Χαλασμένος, Ακρόπολης Photo,dimosiografos, NYT, politismou, chalasmenos, akropolis Photo