Δολοφονία στη Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του (Videos)

Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνδρα, καθώς ο 14χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του κατά λάθος.

Η υπόθεση πήρε νέα τροπή όταν ο ανήλικος ήταν στη ΓΑΔΑ μαζί με τον πατέρα του και κατέθετε για εννέα συνολικά ώρες.

Οι αστυνομικές ανέφεραν πως ο μικρός έπεσε σε αντιφάσεις στα λεγόμενά του αναφορικά με το πώς βρέθηκε νεκρός ο αδελφός του έχοντας μία σφαίρα στον αυχένα.

Σύμφωνα

με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Tlive», αυτή την ώρα ο 14χρονος κατευθύνεται στο σημείο προκειμένου να υποδείξει που πέταξε το όπλο.

Οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι καταιγιστικές καθώς λίγο νωρίτερα, ο δικηγόρος του πατέρα και του 14χρονου αδερφού έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την υπόθεση μόλις πληροφορήθηκε πως υπάρχουν καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο Tlive έκανε γνωστό πως έχει πληροφορηθεί και για άλλο ανήλικο παιδί της οικογένειας που στο παρελθόν έχει χαθεί.

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώθηκε ποτέ από τον πατέρα της οικογένειας για όλα αυτά και πλέον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την εν λόγω υπόθεση.

Δεν πρόλαβε μάλιστα καν να σχολιάσει την αποκάλυψη της ρεπόρτερ του Tlive που εντόπισε καραμπίνα σε κοντινό σημείο από τη δολοφονία του ανήλικου. Πρόλαβε μόνο να πει πως ο πατέρας του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει όπλο στην οικογένεια, ούτε κάποια διαφορά μεταξύ των δύο αδελφών.

Οι καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Παρασκευή (4/11), το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε πως στο παρελθόν είχε δεχθεί ανώνυμες καταγγελίες που ανέφεραν πως τα παιδιά της οικογένειας δέχονταν σωματική κακοποίηση από τον πατέρα τους.

«Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του», καταγγέλλει αρχικά το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Έπειτα, γνωστοποιεί πως «έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν οκτώ παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους».

Όπως γνωστοποιείται επίσης, η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Από πνιγμό ο θάνατος του ζευγαριού των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέα σύλληψη από τις αρχές – Χειροπέδες σε 55χρονο

Ναυάγιο στην Εύβοια: Ανασύρθηκε κι άλλη σορός – Στους 23 οι νεκροί

Keywords
Τυχαία Θέματα