Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Με τα χέρια του στραγγάλισε την κόρη του ο 69χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Με τα ίδια του τα χέρια φέρεται να στραγγάλισε την 42χρονη κόρη του ο πατροκτόνος της Θεσσαλονίκης, ο 69χρονος πατέρας που σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.

Αυτό προέκυψε από τη νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της 42χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της στην μπανιέρα του διαμερίσματος όπου διέμενε, στην περιοχή των Συκεών. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ένα αναπηρικό καρότσι που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της εντός του σπιτιού.

Ο

69χρονος πατέρας της, ο οποίος στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος εντός του διαμερίσματος του, στην περιοχή της Τούμπας, αυτοτραματίστηκε με ψαροντούφεκο.

Ο 69χρονος, σύμφωνα με το grtimes.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι είχε καρφωμένα δύο καμάκια αντίστοιχα στην κοιλιά και στο στήθος. Διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και εις βάρος του 69χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του, τις επόμενες μέρες, θα αποφασιστεί εάν η απολογία θα ληφθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ή στο γραφείο του ανακριτή.

Ο δράστης φέρεται πως παραδέχτηκε την πράξη του λέγοντας ότι δεν άντεχε να βλέπει την κόρη του «σε αυτή την κατάσταση», καθώς η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων όμως, η 42χρονη δεν έδειχνε τον τελευταίο καιρό κάποια εξάντληση, σωματική ή φυσική, λόγω της πάθησής της. «Ήταν η χαρά της ζωής» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η γυναίκα συνέχιζε κανονικά τις φυσιοθεραπείες της και σχεδίαζε – μάλιστα – τις επόμενες μέρες να επισκεφθεί ένα πάρτι. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, είχε σε μόνιμη βάση οικιακή βοηθό που την φρόντιζε, ενώ κάποιες μέρες της εβδομάδας την φρόντιζαν ο πατέρας της και ο αδελφός της.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Βρέθηκε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Κλείνει την Πέμπτη μεγάλο τμήμα της Ποσειδώνος

«Phishing»: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε μέσω e-banking – Πάνω από 6 εκατ. ευρώ η λεία – 24 συλλήψεις (photos/video)

Στον Πειραιά επιστρέφει το «Διονύσιος Σολωμός», καθώς έχασε την αριστερή του άγκυρα – Ταλαιπωρία για 164 επιβάτες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Θεσσαλονίκη, 69χρονος –,dolofonia, thessaloniki, 69chronos –