Δυστύχημα στα Τέμπη: Στον «αέρα» εκπομπές καναλιών αναλόγως των εξελίξεων – Μεταβάλλουν τα προγράμματα τους

Η προσαρμοστικότητα που επέδειξαν τα κανάλια με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη θα εξακολουθήσει να επηρεάζει τα προγράμματά τους, όπως φαίνεται, και μετά την πάροδο του τριήμερου εθνικού πένθους διότι όλα εξαρτώνται από τις εξελίξεις, σύμφωνα με στελέχη τους.

Ήδη οι σταθμοί έχουν μεταβάλει τα προγράμματά τους, οι περισσότεροι έχουν διαρκή ροή ενημέρωσης, έχουν αναβληθεί εκπομπές το περιεχόμενο των οποίων δεν ήταν ενημερωτικό αλλά και σειρές.

Καθώς πλησιάζει το Παρασκευοσαββατοκύριακο

έχει αποφασιστεί βραδινά ψυχαγωγικά προγράμματα να μην βγουν στον αέρα καθώς ο πόνος είναι άφατος.

Δεν είναι βέβαιο για την ώρα αν θα προβληθεί από το Open αρχικά η μουσική εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα». Πριν από λίγη ώρα ωστόσο αποφασίστηκε στο σταθμό να βγει κανονικά στον αέρα η Σαββατιάτικη «Ό,τι αγαπώ»- αφιέρωμα στις Πόλυ Πάνου, Τζένη Βάνου, Ρίτα Σακελλαρίου.

Το Σάββατο δεν θα προβληθεί το προγραμματισμένο «Just the 2 of Us» λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.  Μάλιστα, ο παρουσιαστής του σόου Νίκος Κοκλώνης ενημέρωσε για την αναβολή μετάδοσης του σόου εξηγώντας το λόγο με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια.

Τηλεοπτικοί κύκλοι αναφέρουν πως ούτε και το «Σπίτι με το Mega», αν και μαγνητοσκοπημένο- άρα έτοιμο για προβολή- θα μεταδοθεί.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου  με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα από τον Σκάι, θα είναι το «Τhe Voice», καθώς το κανάλι τις προηγούμενες ημέρες έκανε «άνω κάτω» το πρόγραμμα του και ακύρωσε μεταδόσεις προγραμματισμένων εκπομπών που δεν ήταν ενημερωτικές, τιμώντας τη μνήμη των νεκρών, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος.

Ρυθμιστική παράμετρος πάντως παραμένουν οι εξελίξεις. Το ίδιο ισχύει για τα ανάλογα προγράμματα των κρατικών καναλιών μεταξύ των οποίων οι εκπομπές «Τα νούμερα», «Η αυλή των χρωμάτων» κ.ά..

Όπως μέχρι σήμερα τα προγράμματα των καναλιών της ΕΡΤ θα εναρμονιστούν σύμφωνα με τις συνθήκες.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο (Video)

BBC: Σπιράλ απεργιακών δράσεων σχεδιάζουν οι δημοσιογράφοι του βρετανικού δικτύου

Σύγκρουση τρένων: «Περαστικά γείτονα» – Πρωτοσέλιδα αλληλεγγύης από τον Τουρκικό Τύπο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δυστύχημα, Τέμπη, – Μεταβάλλουν,dystychima, tebi, – metavalloun