ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εντείνουν τις περιοδείες τους Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος και Τζουμάκας

Συνεχίζει τις περιοδείες της το επόμενο διάστημα η Έφη Αχτσιόγλου, καθώς αναμένεται να βρεθεί σε Αίγιο, Πάτρα, Λάρισα και Βόλο.

Συγκεκριμένα για την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη 22/8, η Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αχαία, θα επισκεφθεί το Αίγιο και την Πάτρα.

Ειδικότερα, στις 18.30 θα συμμετέχει σε ανοιχτή

συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος στο Αίγιο, στο καφέ Habit, Ζαϊμη 8 στην πλατεία Αγίας Λαύρας (κεντρική πλατεία του Αιγίου), ενώ στις 20:30 θα πάρει μέρος σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Πάτρα, στο καφέ Multi Star, Αώου 8 και Ηρώων Πολυτεχνείου (πλατεία Ρομάντζα, Έξω Αγυιά).

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα βρίσκεται σε Λάρισα και Βόλο. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 23/8 στις 20:30,μ θα μιλήσει στο καφέ Αίθριον – Συγκρότημα Τσαλαπάτα (Γιαννιτσών και Λαχανά) και Την Πέμπτη 24/8 θα βρεθεί στη Λάρισα στο café Ερμής (Ρούζβελτ 41), στις 20:00.

Στην Κατερίνη ο Τσακαλώτος

Την Τετάρτη (23/8) ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα βρεθεί στην Κατερίνη, όπου θα συζητήσει με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο καφέ Αμέθυστος (28ης Οκτωβρίου, Πλατεία Ηρώων) στις 19:00.

Περιοδεία Τζουμάκα σε Αγρίνιο, Άρτα και Ιωάννινα

Ο Στέφανος Τζουμάκας, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες σε Αγρίνιο, Άρτα και Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Τρίτη 22/08 στις 20.00 ο Στέφανος Τζουμάκας συζητά με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Δημοτικό καφενείο, κεντρική πλατεία Αγρίνιου.Την Τετάρτη 23/8 στις 12.00πμ ο Στέφανος Τζουμάκας συζητά με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ξενοδοχείο Κρόνος, στην πλατεία Κιλκίς, ‘Αρτας.Την Πέμπτη 24/8 στις 20.00 ο Στέφανος Τζουμάκας συζητά με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφέρειας Ηπείρου, Ν. Ζέρβα 28-30, Ιωάννινα.

Διαβάστε επίσης:

Καλπάκης: «Χωρίς στρατηγική για τα Δυτικά Βαλκάνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

ΠΑΣΟΚ: Κανόνες για όλα τα μέλη και διαγραφές ανταρτών, ζητάει με επιστολή του στον Ανδρουλάκη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ξυδάκης: Ο Μπελέρης δεν είναι ένας αθώος άνθρωπος, έχει σκοτεινή ιστορία

Keywords
Τυχαία Θέματα