«Έφυγα από τον ΣΚΑΪ για διακοπές και… βρέθηκα στο Star» (Video)

Από τον ΣΚΑΪ, βρέθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό των ειδήσεων του Star.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ευγενίδη ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου κάνει λόγο για ένα καλοκαίρι με πολλές ανατροπές…

«Ήταν ένα καλοκαίρι ανατροπών. Δεν περίμενα ότι θα φύγω από τον ΣΚΑΙ,

υπό την έννοια ότι είχα στο μυαλό μου ότι θα κλείσει η σεζόν, θα πάμε διακοπές, θα ανασυνταχθούμε και από Σεπτέμβριο ξανά.

Ήρθε όμως η πολύ ενδιαφέρουσα και τιμητική πρόταση της Μάρας Ζαχαρέα και του Star στο πρόσωπό μου. Και για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και για το πολιτικό σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ

Δεν ήταν εύκολη απόφαση γιατί εγώ πρώτη φορά στην τηλεόραση δούλεψα στον ΣΚΑΙ. Ο ΣΚΑΙ ήταν πολύ γενναιόδωρος απέναντί μου σε πολλούς όρους.

Μου έδωσε πολλά, όπως κι εγώ. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Είχα δεθεί με τον σταθμό.

Έχω καταλήξει ότι στη δουλειά που κάνουμε όταν είσαι πολύ συναισθηματικός μπορεί να χάσεις και ευκαιρίες, τις οποίες ανατρέχοντας θα λες “αυτή θα ήθελα να την έχω αξιοποιήσει”».

Ο Γιώργος Ευγενίδης βρίσκεται πλέον καθημερινά στην παρουσίαση του Μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων του Star (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00), στο κυβερνητικό ρεπορτάζ και – όταν η επικαιρότητα το απαιτεί – βρίσκεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ως σχολιαστής, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα.

Διαβάστε επίσης:

Στο Mega η Νίκη Λυμπεράκη!

Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ για τις αποδοκιμασίες στον Μητσοτάκη: «Στημένοι και εγκάθετοι» – «Πότε πρόλαβε γίνει κάθαρμα;» (video)

Η δυσάρεστη έκπληξη του Παπαδάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη με το «καλημέρα» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα