Εκλογές 2023 – Το Mega καλεί σε debate Μητσοτάκη και Τσίπρα – «Ναι» από ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολές σε Μητσοτάκη-Τσίπρα, έστειλε το Mega, για τη διεξαγωγή στην τηλεοπτική του συχνότητα ενός debate, μεταξύ των δύο, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη απαντήσει θετικά, ενώ αναμένεται η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Με χαρά αποδεχόμαστε

την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA σε ανοιχτό διάλογο ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είμαστε στη διάθεση του καναλιού, όποια μέρα επιθυμεί τροποποιώντας το πρόγραμμα του προέδρου για να γίνει ο δημόσιος διάλογος που θα συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Όπως αναφέρεται στο αίτημα του Mega, «το Mega, το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας καλεί τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανοιχτό διάλογο – ντιμπέιτ στο κεντρικό στούντιο του σταθμού μας.

Θεωρούμε ότι η ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη – Τσίπρα θα συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η πρόσκλησή μας γίνεται μετά και την αδυναμία του καναλιού μας να μεταδώσει ολόκληρο το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του προγράμματος».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον Alpha την Πέμπτη (πίνακας)

Εκλογές 2023- Debate: Απορρίφθηκε η πρόταση των δημοσιογράφων για ελεύθερη ερώτηση

Από το TikTok στα πρωινάδικα – Ειδικοί αναλύουν στο topontiki.gr τις προεκλογικές εμφανίσεις πολιτικών αρχηγών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές 2023 –, Mega, Μητσοτάκη, Τσίπρα,ekloges 2023 –, Mega, mitsotaki, tsipra