Εκλογές 2023: Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ για τις μεταγραφές στελεχών του στη ΝΔ

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο τις προσχωρήσεις με ρυθμούς… πολυβόλου, πρώην στελεχών του στη Νέα Δημοκρατία.

Σημειώνεται ότι μετά τον Σπύρο Καρανικόλα και την Ελευθερία Φτακλάκη το κυβερνών κόμμα ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο, γιο του αειμνήστου πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

«Τώρα

εξηγείται στον ελληνικό λαό, γιατί άνθρωποι που ουδέποτε είχαν ανακηρυχθεί υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, βαφτίζονταν ως “υποψήφιοι” από τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα αυτά τα επικοινωνιακά πανηγύρια δείχνουν το πολιτικό ήθος του κ. Μητσοτάκη.

Πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές, συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν χθες για τον Σπύρο Καρανικόλα: «Πριν από μερικά χρόνια, ο κύριος Καρανικόλας έφυγε από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά της Νέας Δημοκρατίας” και ακολούθησε το κόμμα της κυρίας Κατσέλη. Πριν λίγους μήνες, έφυγε ξανά από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά του ΣΥΡΙΖΑ”. Σήμερα, μας ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία. Από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος. Η απόγνωση Μητσοτάκη αρχίζει να γίνεται διασκεδαστική και θα μας χαρίσει πολύ γέλιο!». Βέβαια, ξέχασαν να αναφερθούν στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου…

Παράλληλα, πληροφορίες του topontiki.gr ήθελαν τον κ. Απόστολο Σπυρόπουλο αλλά και την Ελευθερία Φτακλάκη να συνομιλούν το προηγούμενο διάστημα και με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελικώς τους… κέρδισε η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου σε Τσίπρα για πλειστηριασμούς: Πολιτικός φαρισαϊσμός, ο νόμος ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

Ειδικό Δικαστήριο: Πλήρως απαλλακτική η εισαγγελική πρόταση για τον Νίκο Παππά

Εκλογές 2023: Στη ΝΔ και ο γιος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου – Με ρυθμούς… πολυβόλου οι προσχωρήσεις πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα