Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μέσα στο «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη ενώ βλέπουν τα αποτελέσματα (Photos)

Κοσμοσυρροή στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη με την οικογένειά του, βουλευτές και στενούς του συνεργάτες να προσέρχονται για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία του δίνουν καθαρή νίκη.

Μεταξύ άλλων, στο «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκονται οι Ευάγγελος Αντώναρος, Αγης Τάτσης, Αθηνά Λινού, Πέτρος Παππάς, Δώρα Αυγέρη, Ελένη Αυλωνίτου, Ευάγγελος Αποστολάκης αλλά και η οικογένειά του.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ελένη Αυλωνίτου, έκανε ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφίες μέσα από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη, την ώρα που παρακολουθούν τη ροή των αποτελεσμάτων.

Νωρίτερα, η καθηγήτρια Ιατρικής Αθήνα Λινού μίλησε για την προσωπικότητα του Στέφανου Κασσελάκη, το ήθος και τις φρέσκες – όπως είπε – ιδέες του, αναδεικνύοντας την ανάγκη διατήρησης της συνοχής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει τη δύναμη και την αντοχή να μπορέσει να ανταπεξέλθει παντού» τόνισε νωρίτερα η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη. «Είναι γνήσιος, είναι αγνός, πολεμάει με την ψυχή του, όχι για την προσωπική του προβολή, για το καλό του τόπου, γιατί είναι φιλόπατρις» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Λινού: Εκθείασε τον Κασσελάκη για το ήθος και τις «φρέσκες ιδέες» του

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης μεγάλος νικητής και νέος πρόεδρος με ποσοστό από 55% έως 60% – Στις 11 οι ανακοινώσεις

Πάνος Ρήγας: Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα