Πέθανε ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από φωτοβολίδα στου Ρέντη

Έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή ο αστυνομικός που νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος μετά τα επεισοδια στου Ρέντη.

Ο 31χρονος είχε τραυματίστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του αριστερού του ποδιού στις 7 Δεκεμβρίου, κατα τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Είχε

υποβληθεί σε τρία χειρουργεία, εκ των οποίων τα δυο ήταν η αφαίρεση της ναυτικής φωτοβολίδας από το αριστερό του πόδι, ο χειρουργικός καθαρισμός του βαρύτατου τραύματος από τα θραύσματα της φωτοβολίδας που τον έπληξε και το τρίτο ο ακρωτηριασμός του κάτω άκρο του, στις 12 Δεκεμβρίου.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί είχαν εκτιμήσει την κατάστασή του ως πάρα πολύ σοβαρή με λίγες ελπίδες πλήρους ανάκαμψης.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Το Γενικό νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά στο οποίο νοσηλευόταν από την πρώτη στιγμή ο αστυνομικός, με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε τον θάνατό του:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ»

Ο 18χρονος κατηγορούμενος και το καθεστώς προστασίας μαρτύρων

Για τον τραυματισμό του αστυνομικού έχει συλληφθεί ένας 18χρονος ο οποίος ζήτησε να ενταχθεί δύο φορές σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε τη πρώτη φορά και εκκρεμεί η δεύτερη.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι έριξε φωτοβολίδα προς το μέρος των αστυνομικών αλλά στη συνέχεια υποστήριξε πως δεν γνωρίζει αν η δική του φωτοβολίδα ήταν αυτή που έπληξε τον αστυνομικό καθώς έριξε προς το έδαφος και επίσης άλλα άτομα γύρω του επίσης εκτόξευαν φωτοβολίδες.

Διαβάστε επίσης:

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μέχρι τα Φώτα

Δολοφονία 16χρονου στη Νέα Σμύρνη: Τα αδέλφια είχαν τσακωθεί ξανά με μαχαίρι και σιδηρογροθιά – Η μαρτυρία γείτονα (video)

Άγιοι Ανάργυροι: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε πεζό σε βιτρίνα και «καρφώθηκε» σε μαγαζί – Πολύ σκληρό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκτακτο, Πέθανε, Ρέντη,ektakto, pethane, renti