Ελεάννα Παπαϊωάννου: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι» (Video)

Για τα συναισθήματά της αναφορικά με την επιστροφή του Fame Story μίλησε η Ελεάνα Παπαϊωάννου, επισημαίνοντας τον ρόλο που έπαιξε η συμμετοχή της στην πρώτη version του μουσικού reality το 2002.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day, η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι το ριάλιτι τη βοήθησε στη μετέπειτα πορεία της, καθώς μεταξύ άλλων κέρδισε αναγνωρισιμότητα.

Μάλιστα, είχε φθάσει στο σημείο

να «πηδήξει από τον πρώτο όροφο, ώστε να αποφύγει τους παπαράτσι» αποκαλύπτει.

«Συγκινήθηκα όταν είδα τη διαφήμιση και άκουσα το τραγούδι του Fame Story. Βέβαια και μας βοήθησε το παιχνίδι, όλη εκείνη τη φουρνιά.

Ξαφνικά είχα μία τεράστια αναγνωρισιμότητα. Ήταν ασύλληπτο αυτό που γινόταν, ήταν το πρώτο του είδους και ήταν σοκαριστικό, δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο, επειδή δεν μπορούσα να βγω από τη μπροστινή πλευρά, για να αποφύγω τους παπαράτσι» είπε, ενώ αναφερόμενη στον ερχομό της κόρης της στη ζωής της τόνισε:

«Άρχισα να απολαμβάνω τη μητρότητα μετά τα 2μιση-3 χρόνια του παιδιού, γιατί ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Η κόρη μου είναι ο λόγος που υπάρχω, που αναπνέω, είναι το κίνητρό μου για όλα. Εγώ είμαι λίγο πιο frau όσον αφορά το πρόγραμμα, την αγωγή και τα όρια αλλά η γραμμή που έχουμε είναι κοινή».

Διαβάστε επίσης:

Τέιλορ Σουίφτ: Πλήρωσε τον λογαριασμό όλων των πελατών εστιατορίου για να βγει ραντεβού με τον Τράβις Κελς (photo/video)

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Είχε προταθεί για ρόλο στην ταινία «The Dark Knight»

Ξεκινά έρευνα η αστυνομία μετά τις καταγγελίες σε βάρος του Ράσελ Μπραντ

Keywords
Τυχαία Θέματα