Έλον Μασκ: Παραιτείται από CEO του Twitter – Προσέλαβε γυναίκα για τη θέση

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι προσέλαβα έναν νέο CEO για το Twitter. Η νέα CEO Θα ξεκινήσει στη θέση της σε έξι εβδομάδες! Ο ρόλος μου θα περιορίζεται στην  εκτελεστική προεδρία και επίβλεψη προϊόντων, λογισμικού».

Excited to announce that I’ve hired a new CEO

for X/Twitter. She will be starting in ~6 weeks!

My role will transition to being exec chair & CTO, overseeing product, software & sysops.

— Elon Musk (@elonmusk) May 11, 2023

Με μια ανάρτηση στο Twitter, o Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη θέση του CEO και την αντικατάστασή του από μια γυναίκα.

Ο Έλον Μασκ περίπου πριν από τρεις μήνες είχε ανακοινώσει ότι ο νέος CEO της δημοφιλούς κοινωνικής πλατφόρμας θα παρουσιαζόταν προς το τέλος της χρονιάς, κάτι που απ΄ ότι φαίνεται δεν θα συμβεί καθώς ο Αμερικανός επιχειρηματίας φαίνεται να έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για την διαδοχή του. 

«Πιστεύω ότι πρέπει να σταθεροποιήσω τον οργανισμό και απλώς να βεβαιωθώ ότι βρίσκεται σε μια οικονομικά υγιή θέση και ότι ο οδικός χάρτης προϊόντων είναι ξεκάθαρος», είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο.

Η κίνηση αυτή ενδεχομένως να αποσκοπεί και στον κατευνασμό των των ανησυχιών των επενδυτών της Tesla, οι οποίοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για τον χρόνο που αφιερώνει ο Μασκ στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Το Ανώτατο δικαστήριο βελτιώνει με νόμο τις συνθήκες διαβίωσης των γουρουνιών στα χοιροτροφεία

Κιλιτσντάρογλου: «Δείχνει» τη Ρωσία πίσω από τις κασέτες και την απόσυρση Ιντζέ

Ο photobomber που έκλεψε την παράσταση στη συνάντηση Νετανιάχου-Χριστοδουλίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα