Εορταστικό ωράριο: Κλειστά και σήμερα τα μαγαζιά – Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το τέλος του έτους (video)

Κλειστά θα παραμένουν και σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα, καθώς είναι αργία όπως και η ημέρα των Χριστουγέννων.

Η αγορά θα ανοίξει και πάλι την Τετάρτη (27/12), προκειμένου οι καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους για την εορταστική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 09:00 έως τις 21:00, βάσει του εορταστικού ωραρίου που είναι σε ισχύ και έχει ως εξής:

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου: ΚλειστάΤετάρτη 27 Δεκεμβρίου: 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου: 9 π.μ. έως
τις 9 μ.μ.Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου: 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.Σάββατο 30 Δεκεμβρίου: 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.Κυριακή 31 Δεκεμβρίου: 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.Δευτέρα 1 Ιανουαρίου: ΚλειστάΤρίτη 2 Ιανουαρίου: Κλειστά

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου θα είναι η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων.

Τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, στις 14 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ..

Με βάσει του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα κάθε Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στα τέλη κάθε Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Καταδίωξη και σύλληψη οδηγού που έσπασε το μπλόκο ελέγχου και δεν είχε δίπλωμα

Βασίλης Καρράς: Σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (videos)

Καιρός: «Άνοιξη» και υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Παρασκευή – Βροχερή υποδοχή για το 2024 (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα