Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πορεία στο κέντρο της Αθήνας – Τα καλέσματα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια και όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιούνται πορείες σε όλη την χώρα.

Τα μέτρα βρίσκονται σε εφαρμογή σταδιακά από τις 12 το μεσημέρι όταν και ξεκίνησε η πρώτη πορεία με συγκέντρωση στα Προπύλαια από μαθητές και φοιτητές ενώ στις 18:00 είναι το κάλεσμα πάλι στα Προπύλαια από διάφορες συλλογικότητες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω των συγκεντρώσεων αναμένεται να είναι αποκλεισμένο για τους οδηγούς το κέντρο

της Αθήνας στις περιοχές γύρω από την Ομόνοια, το Σύνταγμα και στα Εξάρχεια.

Στην ανακοίνωσή της η Τροχαία αναφέρει τα εξής: Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για την Τρίτη (06-12-2022), θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Επίθεση των ΜΑΤ στον πατέρα του 16χρονου – «Τον γιο μου σκοτώσανε!» (photos/video)

Θεσσαλονίκη – Βίντεο ντοκουμέντο: Μέσα στο πρατήριο ήταν οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν την καταδίωξη

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για τον αστυνομικό που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο – Ισχυρίζεται ότι σημάδευε τα λάστιχα

Keywords
Τυχαία Θέματα