Επίσκεψη Κασσελάκη στο «Γεννηματάς» την Τετάρτη μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ., θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση και εργαζομένους του νοσοκομείου.

Νωρίτερα στις 10:00 θα έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του πρωθυποιυργού στη Βουλή,

καθώς επιχειρεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ένα μήνα μετά την εκλογή του αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για σειρά θεσμικών επαφών.

Σε αυτό το πλαίσιο της προσπάθειας για εξωστρεφή, πολιτική δράση (και εφόσον διαμορφώνεται μέχρι την επόμενη εσωκομματική σύγκρουση το σχετικό «παράθυρο ευκαιρίας») αναμένεται ότι και η απογευματινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας  (ώρα 18:00) θα κυλήσει σχετικά ομαλά, ώστε να μην προκληθεί νέος γύρος αντιπαράθεσης λίγες ώρες πριν την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Να χυθεί φως στο σκάνδαλο των υποκλοπών ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη συνάντηση που είχε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι εξέφρασε στην κ. Αδειλίνη, ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αφορούν πέρα από την ουσία της υπόθεσης και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει το ΑΣΕΠ, καθώς εκτιμά ότι δεν είναι δυνατή η στελέχωση του Δημοσίου χωρίς αυτό», διεμήνυσε ο Στέφανος Κασσελάκης νωρίτερα σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο και την ομοσπονδία εργαζομένων στην έδρα του.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε το ΑΣΕΠ να παραμείνει ανεξάρτητο.

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές Καστανίδη για Ανδρουλάκη: Δεν κερδίζει κάτι το ΠΑΣΟΚ, για να κερδίσει πρέπει να εμπνεύσει

Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: «Σταθερή παρακμή του κράτους δικαίου» – Σκληρή επίθεση σε Μητσοτάκη

Κασσελάκης για ΑΣΕΠ: «Να παραμείνει ανεξάρτητο και να στελεχωθεί για να είναι αποδοτικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσκεψη Κασσελάκη, Γεννηματάς, Τετάρτη, Μητσοτάκη,episkepsi kasselaki, gennimatas, tetarti, mitsotaki