Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: Συγκλονίζει πρώην παίκτης του Ατρομήτου – «Τρέξτε, τρέξτε, μαχαιρώνει παιδιά» (videos)

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από την επίθεση με μαχαίρι σε παιδική χαρά στο Ανεσί, με τη μαρτυρία πρώην παίκτη του Ατρομήτου να συγκλονίζει.

Συγκεκριμένα ο γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής της ελληνικής ομάδας, Άντονι Λε Ταλέκ, υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης και -με μία σειρά από stories στο Instagram- περιέγραψε την εμπειρία του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε τζόκινγκ κατά μήκος της λίμνης όταν ξαφνικά άρχισε να βλέπει τον κόσμο να τρέχει. «Έτρεχα κατά μήκος

της άκρης της λίμνης όταν ξαφνικά είδα δεκάδες ανθρώπους να έρχονται γρήγορα προς το μέρος μου από την αντίθετη κατεύθυνση. Αναρωτήθηκα τι συνέβαινε. Μια μητέρα μού φώναξε: “Τρέξτε, τρέξτε, υπάρχει κάποιος που μαχαιρώνει τους πάντες! Μαχαιρώνει παιδιά, τρέξτε, τρέξτε!”», είπε αρχικά.

«Αρχικά τα έχασα, αλλά συνέχισα να προχωράω. Ξαφνικά βλέπω τον τύπο να έρχεται προς το μέρος μου. Είναι στο γρασίδι και βλέπω τους αστυνομικούς 5 ή 10 μέτρα πίσω του. Δεν μπορούν να τον πιάσουν. Έρχεται προς το μέρος μου, οπότε κάνω λίγο στην άκρη και βλέπω ότι κατευθύνεται προς τους ηλικιωμένους. Και τότε επιτίθεται σε έναν παππού. Τον μαχαίρωσε μια φορά και οι αστυνομικοί πίσω του δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν. Τους λέω: “Πυροβολήστε τον, σκοτώστε τον, τους μαχαιρώνει όλους!”», ανέφερε στη συνέχεια.

«Εκείνος επιτέθηκε μία-δύο φορές και τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν. Πυροβόλησαν τον δράστη, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, όμως είχε μαχαιρώσει τον ηλικιωμένο. Συνέχισα να τρέχω και έβλεπα στο βάθος παιδιά να είναι στο έδαφος. Είναι τρελό να το βλέπεις αυτό στο Ανεσί», κατέληξε τη συγκλονιστική περιγραφή του.

Διαβάστε επίσης:

Βέλγιο: Νεκρό 6 μηνών μωράκι που το ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Πρώτη περίπτωση παρθενογένεσης: Κροκόδειλος έμεινε έγκυος μόνη της

Πώς βλέπουν την Ελλάδα οι αναγνώστες του Guardian (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα