«Επίθεση» του Ισραήλ στην Τζίτζι Χαντίντ για τη στήριξή της στην Παλαιστίνη: «Σε βλέπουμε – Γυρνάς την πλάτη σου στα σφαγμένα μωρά»

Την Τζίτζι Χαντίντ έβαλε στο στόχαστρό της η ισραηλινή κυβέρνηση, μετά τις αναρτήσεις του διάσημου μοντέλου υπέρ των Παλαιστινίων.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Χαντίντ, της οποίας ο διάσημος κατασκευαστής ακινήτων, πατέρας της Μοχάμεντ Χαντίντ, είναι Παλαιστίνιος, δημοσίευσε ένα γραφικό για τον πόλεμο που έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα εβραϊκό σχετικά με τη μεταχείριση των Παλαιστινίων από την ισραηλινή κυβέρνηση».

«Η καταδίκη της ισραηλινής κυβέρνησης δεν είναι αντισημιτική κι η υποστήριξη των Παλαιστινίων δεν είναι η υποστήριξη της Χαμάς», συμπλήρωσε.



Η

κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε έσπευσε να απαντήσει στα όσα έγραψε η Τζίτζι Χαντίντ με μία σειρά από stories στο Instagram.

«Δεν υπάρχει τίποτα γενναίο για τη σφαγή των Ισραηλινών από τη Χαμάς. Η καταδίκη της Χαμάς για αυτό που είναι (ISIS) δεν είναι κατά της Παλαιστίνης και η υποστήριξη των Ισραηλινών στον αγώνα τους ενάντια στους βάρβαρους τρομοκράτες είναι το σωστό».

Στη συνέχεια, ο λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ απηύθυνε σχόλια στη Χαντίντ, ταγκάροντάς τον λογαριασμό της και γράφοντας: “Κοιμόσουν την περασμένη εβδομάδα;”

«Ή μήπως κάνεις τα στραβά μάτια στα εβραϊκά μωρά που σφαγιάζονται στα σπίτια τους; Η σιωπή σου είναι πολύ ξεκάθαρη για την στάση σου. Σε βλεπουμε.»

Διαβάστε επίσης:

Τέιλορ Σουίφτ: Ο σωματοφύλακάς της πηγαίνει στο Ισραήλ για να πολεμήσει τη Χαμάς

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Έχασε στοίχημα για τις εκλογές και ο Άγγελος Βουράκης μπήκε στο πλατό με σημαία του ΠΑΣΟΚ (Video)

Λάκης Γαβαλάς: Αισθάνθηκα διαφορετικός όταν ντύθηκα την 25η Μαρτίου με τη στολή του τσολιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση, Ισραήλ, Τζίτζι Χαντίντ, Παλαιστίνη, – Γυρνάς,epithesi, israil, tzitzi chantint, palaistini, – gyrnas