Ερμού: Δύο βαθιά τραύματα κατάφερε ο δράστης στη γυναίκα – Δεν τράπηκε σε φυγή

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ΕΛΑΣ όταν στις 13.30 ενημερώθηκε για επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι μια γυναίκα, στην οδό Ερμού.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μεταξύ 25 με 30 ετών και μπαίνει στο χειρουργείο. Έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα. Δεν φαίνεται πάντως να κινδυνεύει η ζωή της, και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Η γυναίκα έχει αιμορραγία από δυο πολύ βαθιά μεγάλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη στο ύψος της καρδιάς που φαίνεται να έχουν γίνει

από μεγάλο μαχαίρι.

Ο δράστης συνελήφθη από τις αστυνομία ωστόσο το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο δράστης δεν τράπηκε σε φυγή μετά τα χτυπήματα, καθόταν ακίνητος και κοίταζε τη γυναίκα που προσπαθούσε να μπει στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται προκειμένου να αναζητήσει βοήθεια. Κατά άλλη μαρτυρία, μετά την επίθεση άφησε το μαχαίρι κάτω καθώς κι ένα σακίδιο που είχε στον δρόμο, περιμένοντας να τον συλλάβουν.

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το ζεύγος Μαυρομμάτη-Βενιέρη

Τέμπη – Καρυστιανού: «Θέλω να δικαστεί και να καταδικαστεί ο κ. Καραμανλής 57 φορές ισόβια» (audio)

Νίκαια: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το έγκλημα – Ο γιος του θύματος είδε τον φόνο από το μπαλκόνι – «Μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά μας!» (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερμού, Δύο,ermou, dyo