Εύα Καϊλή: «Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι είναι αθώα» λέει η αδερφή της, Μανταλένα (Video)

Επιμένει στην αθωότητα την Εύας Καϊλή για την εμπλοκή στο QatarGate, η αδερφή της Μανταλένα.

Μετά την αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου που πήρε από το δικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες, η ακρόαση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή και πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Μανταλένα Καϊλή, η οποία εκτός από αδερφή της υπήρξε και στενή

συνεργάτης της, μίλησε στον ΑΝΤ1.

«Έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήτανε κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα. Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουν από τους ανθρώπους που μας την εκφράζουν και το ότι μπαίνουν στον κόπο και μας την εκφράζουν την αγάπη τους, παρ’ όλο που αντιλαμβάνομαι ότι νιώθουν και οι ίδιοι άβολα με όλα αυτά που ακούγονται ή που μπορεί να διαβάζουν» ανέφερε η Μανταλένα Καϊλή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Όπως δηλώνει, η οικογένειά της ζει μια οδυνηρή κατάσταση όμως παλεύει να βρει τρόπους ώστε να στηρίξει την Εύα Καιλή. Σημειώνεται ότι η Μανταλένα Καϊλή ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει στη δίκη για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε ο σταθμός Μετρό «Σύνταγμα» – Κλειστό το «Πανεπιστήμιο» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ

Σεισμός στην Εύβοια: Ανάστατοι οι κάτοικοι -«Καταλάβαμε τι θα γίνει από τον θόρυβο που προηγήθηκε»

Σεισμός στην Εύβοια: Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι – Πρόκειται για μετασεισμό των 5 Ρίχτερ (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα