Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Σε αντιφάσεις έπεσε ο κρεοπώλης – Οι τοξικολογικές που τον «καίνε»

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 50χρονου κρεοπώλη «καίνε» τον ύποπτο για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη καθώς δεν επιβεβαιώνουν το αφήγημά του.

Ο κρεοπώλης υποστήριξε πως κάνει χρήση ουσιών και έχει κενά μνήμης ωστόσο, όπως μετέδωσε το Star, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων είναι καθαρά και δεν επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με τον συγκρατούμενό του, ο κρεοπώλης όσο ήταν στο κελί ήταν αγχωμένος και έλεγε ότι είχε «μπλέξει» και πως «το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται

να το βρουν».

«Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο άνθρωπος. Πεσμένος και στεναχωρημένος. Μου είχε πει ότι όταν καθαρίσει από την υπόθεση, θα φύγει από το Μεσολόγγι», είπε ακόμα ο συγκρατούμενός του.

Υπενθυμίζεται πως ο κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο Μπάμπη και θεωρείτο ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, μόνη της ερευνά πλέον, σπιθαμή προς σπιθαμή, τα χωράφια έξω από το Μεσολόγγι, η οικογένεια του Μπάμπη που αγνοείται για 16η μέρα, καθώς οι επίσημες έρευνες σταμάτησαν.

Διαβάστε επίσης:

Β. Ελλάδα: Κορυφώνεται η ψυχρή εισβολή – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν λόγω του χιονιά

Γλυφάδα: Συμπλοκή ανηλίκων – Πληροφορίες για τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους ενόψει κακοκαιρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση, Μεσολόγγι,exafanisi, mesolongi