«Εξερράγη» ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του YouTuber Hayate που τον αποκάλεσε «Εισαγγελάτο» – «Θέλει ανθρωπιά, σεβασμό»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Νίκος Ευαγγελάτος όταν φιλοξένησε στο Live News τη δικηγόρο του συλληφθέντα youtuber που κακοποιούσε σε ζωντανή μετάδοση ΑΜΕΑ επ’ αμοιβή.

Διαβάζοντας μήνυμα του συλληφθέντα, η δικηγόρος του, αποκάλεσε τον δημοσιογράφο «εισαγγελάτο» κάτι που εξόργισε τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο ίδιος αποκάλυψε, ότι ο youtuber Hayate του έστελνε απειλητικά μηνύματα. «Τα δείξαμε

κιόλας», με τη δικηγόρο του να απαντά ότι ο πελάτης της θεωρεί ότι διασύρθηκε από τα Μέσα.

Ο δημοσιογράφος «εξερράγη» όμως όταν η δικηγόρος αμφισβήτησε ότι τα άτομα που εμφανίζονται στα επίμαχα βίντεο είναι ΑΜΕΑ.

«Θέλει λίγο πιο ανθρωπιά κυρία Φίλιππα! Συγγνώμη αλλά δεν αντέχω! Λίγη πιο ανθρωπιά και από τους δικηγόρους! Αυτό που κάνετε τώρα είναι απαράδεκτο! Θέλει λίγο σεβασμό στον άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά και διέκοψε τη σύνδεση.

Αμέσως μετά, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές που ανέβασε τους τόνους.«Απολογούμαι γιατί πραγματικά δεν είναι τρόπος αυτός που πρέπει να μιλάμε, αλλά υπάρχει ένα όριο. Κι εγώ το ξεπέρασα τώρα γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Realclassic.gr: Στον «αέρα» το νέο θεματικό web radio του Real Group – 24ωρο πρόγραμμα μόνο με κλασσική μουσική

EΡΤNEWS: Συνέντευξη του – υποψήφιου για Όσκαρ – μοντέρ της ταινίας «Poor things» Γιώργου Μαυροψαρίδη (Video)

«Βοomers»: Νέα εκπομπή σήμερα αντί του «Ράδιο Αρβύλα» από Κανάκη-Σερβετά-Κιούση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξερράγη, Νίκος Ευαγγελάτος, YouTuber Hayate, Εισαγγελάτο – Θέλει,exerragi, nikos evangelatos, YouTuber Hayate, eisangelato – thelei