Εξεταστική για τα Τέμπη: Παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση πορίσματος ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Αίτημα παράτασης της προθεσμίας υποβολής των πορισματικών θέσεων των κομμάτων για τα Τεμπη ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως το έγκλημα που εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινωνία, αλλά και οι οικογένειες των θυμάτων αναμένουν πειστικές απαντήσεις και επαρκώς τεκμηριωμένες θέσεις από τα κόμματα. 

«Χιλιάδες σελίδες πρακτικών, καθώς και εκατοντάδες συνοδευτικά έγγραφα, καθιστούν αδύνατη την εκπόνηση και κατάθεση επαρκώς στοιχειοθετημένων

πορισμάτων εκ μέρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων κατά την τιθέμενη προθεσμία της 8ης Μαρτίου 2024 στις 12:00 το μεσημέρι, όπως ζητήθηκε από το Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής», αναφέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν την επιστολή, Αλεξανδρος Αυλωνίτης, Διονύσης Καλαματιανός, Βασίλης Κόκκαλης και Ιωάννης Σαρακιώτης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται επίσης, τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων που ξεκινά στην Ολομέλεια της Βουλής και ψηφίζεται την Παρασκευή, ημέρα κατάθεσης των πορισματικών θέσεων των κομμάτων για να καταδείξουν τον αυξημένο φόρτο εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι παράταση είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και πριν τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας από το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας.  

Διαβάστε επίσης:

Ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά για την καταδίκη Μπελέρη: Η Αλβανία του Ράμα δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη

ΥΠΕΞ για καταδίκη Μπελέρη: Εντείνεται η ανησυχία για την αντικειμενικότητα της δίκης

«Πόρτα» της Εκκλησίας και στο γεύμα της Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο – Ακραίες ενέργειες της Ιεραρχίας, τι απαντά η ΠτΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα