Εξεταστική για Τέμπη: ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαρκόπουλου με τρίλεπτο video από τις «ακρότητες» του προέδρου της επιτροπής

Τρίλεπτο video από τις «ακρότητες» του προέδρου της Εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών δημοσίευσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από ό,τι φαίνεται χάνει τη ψυχραιμία του συχνά, αδυνατώντας να διατηρήσει τον έλεγχο της διαδικασίας. Στα πιο πρόσφατα, ο πρόεδρος της Επιτροπής ζητούσε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις και βουλευτής της Νίκης σηκώθηκε και άρχισε να κάνει… διατάσεις προκαλώντας την έκρηξη

του Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις έχει συγκρουστεί τόσο με τον εισηγητή του ΚΚΕ όσο και με την εισηγήτρια της Πλεύσης Ελευθερίας.

Επιπλέον, η Νέα Αριστερά είχε καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του κ. Μαρκόπουλου, ενώ σάλος είχε προκληθεί όταν είχε αποκαλέσει «γουρλίδικη» την Επιτροπή, με αποτέλεσμα να ζητήσει συγγνώμη, αν και αυτές τις μέρες πέταξε και νέο μαργαριτάρι, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος: «το διασκεδάζω». Σημειώνεται πως αδιανόητες επιθέσεις με προσωπικούς χαρακτηρισμούς έχει εξαπολύσει και σε πάνελ, όπως σε βάρος του Προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, ενώ αποκάλεσε δημοσιογράφο “γιουσουφάκι” σε τηλεοπτική εκπομπή  

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Πώς μια ομάδα από φώκιες «έκανε κατάληψη» σε ένα πεδίο δοκιμών του στρατού (Videos)

Περιβάλλον: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ΟΗΕ – Απειλείται με εξαφάνιση το ένα τέταρτο των μεταναστευτικών ζώων (photos)

ΗΑΕ: Πρωτόγνωρες εικόνες σε Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι από το χαλάζι και τις βροχές – Πλημμύρισαν περιοχές (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξεταστική, Τέμπη, ΣΥΡΙΖΑ, Μαρκόπουλου,exetastiki, tebi, syriza, markopoulou