Φαίη Σκορδά: «Έχω παραμελήσει την προσωπική μου ζωή»

Για την απόφασή της να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, για τις διορθωτικές επεμβάσεις που σκέφτεται η ίδια και το κανάλι στο «Πρωινό μας» και για την προσωπική της ζωή μίλησε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται κάποια στιγμή να δοκιμαστεί στη βραδινή ζώνη.

«Πιο δύσκολο ήταν το διάστημα του προηγούμενου καλοκαιριού γιατί είχα την αγωνία να πάρω σημαντικές αποφάσεις. Μέσα στη χρονιά κατάλαβα

ότι έκανα το σωστά και πήρα τη σωστή απόφαση. Για τη χρονιά και τι γεύση μου άφησε βάζω μία άνω τελεία», ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Υπάρχουν πολλά που σκέφτομαι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω τις κουβέντες», συνέχισε.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν της έγινε ποτέ κουβέντα να μετακομίσει στη ζώνη των «Αταίριαστων» και παραδέχτηκε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή της.

«Σαφώς πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η δική μου ψυχή στον τρόπο παρουσίασης είναι 99,9% πιο κοντά στην ψυχαγωγία. Βέβαια δεν σε αφήνε και επικαιρότητα. Όταν γίνονται τραγικά γεγονότα…», είπε και συνέχισε: «Κάνουμε ενημέρωση αλλά τόσο όσο δεν τραβάμε ένα θέμα από τα μαλλιά επειδή πουλάει».

«Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης και εμείς επιλέγουμε αυτόν. Το ενδεχόμενο να αλλάξω ώρα, όχι, δεν περνάει από το μυαλό μου. Κάποια στιγμή μετά το Voice, ότι θα ήθελα να περάσω στη βραδινή ζώνη, ναι το σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα», ανέφερε.

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», είπε για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννα Αγγελοπούλου: Παντρεύεται ο μικρότερος γιος της

Νικολέττα Ράλλη: 6 μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού ξεκίνησα τα χάπια

Σίσσυ Χρηστίδου: Η όλο νόημα ατάκα για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαίη Σκορδά, Έχω,faii skorda, echo