Φωτιά στο εμβληματικό Tiffany στη Νέα Υόρκη (Photos/Videos)

Το εμβληματικό κατάστημα Tiffany στο Μανχάταν έπιασε φωτιά το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης.

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι έλαβε κλήση για πυρκαγιά μετασχηματιστή στις 9:38 π.μ. Η φωτιά είναι ενεργή, ανέφερε η πυροσβεστική ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Developing: Tiffany's flagship store in Manhattan caught fire

Thursday morning, the New York City Fire Department says.

The fire is reportedly active, the fire department says, and no injuries have been reported. https://t.co/Knr1hcAKrG

NBC News (@NBCNews) June 29, 2023

Η Con Edison, μια εταιρεία κοινής ωφελείας της Νέας Υόρκης, κλήθηκε στο σημείο, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής.

Το εμβληματικό κατάστημα, που έγινε διάσημο στην ταινία της Audrey Hepburn του 1961 «Breakfast at Tiffany’s» βρίσκεται δίπλα στον Πύργο Τραμπ.

Ζωντανά πλάνα από το κατάστημα λίγο πριν τις 11:30 τοπική ώρα έδειχναν πυροσβέστες να κατευθύνουν τη μάνικα νερού σε έναν σωλήνα στο κτίριο. Μαυρισμένοι τοίχοι από καπνό βρίσκονται στην πρόσοψη του καταστήματος.

Το κοσμηματοπωλείο στην 57th Street και την Fifth Avenue άνοιξε ξανά τον Απρίλιο μετά από ανακαίνιση που διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια.

Το πολυτελές κατάστημα είχε υπογραμμίσει τις ανακαινίσεις ως την πρώτη «ολιστική ανακαίνιση» του καταστήματος από τότε που άνοιξε το 1940.

Tiffany & Co. flagship NYC store catches fire, fresh off a recent renovation that reportedly cost around $500 million.pic.twitter.com/iBrowmtSuu

— Complex (@Complex) June 29, 2023

Για να γιορτάσει την επαναλειτουργία του καταστήματος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι «θα κάνει το ντεμπούτο της σε μια σειρά από αποκλειστικά σχέδια και μοναδικές δημιουργίες», με ρολόγια με διαμάντια και ένα νέο σχέδιο για «το θρυλικό Tiffany Diamond 128,54 καρατίων».

Fire tears through parts of Tiffany & Co. landmark building on Fifth Avenue in Manhattan. pic.twitter.com/oLK3FV3wZ1

Mike Sington (@MikeSington) June 29, 2023

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη

Τσάντα μικρότερη από κόκκο αλατιού πωλήθηκε αντί 63.000 δολαρίων

Μαντόνα: Σύσκεψη των μάνατζέρ της μετά την εισαγωγή της στην εντατική – Η δύσκολη απόφαση για αναβολή της περιοδείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα