Φωτιά στον Κολωνό: Κρίσιμα 24ωρα για τον 5χρονο (Video)

Σε κωματώδη κατάσταση και με πολυοργανική ανεπάρκεια εξακολουθεί και βρισκεται ο 5χρονος που το βράδυ της Κυριακής  έχασε τις αισθήσεις του όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα που έμενε με την οικογένειά του στον Κολωνό. Το παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega δεν λειτουργούν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως

οι νεφροί, οι πνεύμονες, το ήπαρ. Οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά ο πατέρας ήταν ξαπλωμένος και κοιμόταν, ενώ η μητέρα είχε βγει για λίγο έξω από το σπίτι.

«Κοιμόμουν και άκουσα φωνές στα αυτιά μου»

«Κοιμάμαι ακούω φωνές στα αυτιά μου μπαμπά βοήθεια, βοήθεια στο μεταξύ ξυπνάω και βλέπω φλόγες και έχω μισό λίτρο νερό. Τι να σβήσει αυτό δεν μου κόψε να πάρουμε κουβέρτα να τυλίξω τον καναπέ προσπάθησα να δω τι γίνεται.

Τώρα βλέπω το μικρό έξω. Έτσι κατάλαβα τι έγινε ρε παιδί μου. Ποιος άλλος είναι μέσα. Πάω να σηκώσω το ρολό και δεν μπορούσα να το σηκώσω από τη μέση μου και δεν μπορούσα να πάω τέρμα κάτω στο δωμάτιο που κοιμόταν ο μικρός» περιέγραψε ο πατέρας των παιδιών, μιλώντας στο Star.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας των παιδιών συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στη συνέχεια ο πατέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί την Τετάρτη.

Από τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας του ανακριτικού της πυροσβεστικής φαίνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον προθάλαμο, εκεί όπου έπαιζαν τα παιδιά. Το άλλο αγοράκι τους, ηλικίας 6 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε επίσης

Πρόσκρουση του Nissos Kalymnos σε ύφαλο- Δεν διαπιστώθηκε εισροή υδάτων- Κατέπλευσε με ασφάλεια στην Κάλυμνο

Νεκρός άνδρας στα Προσφυγικά – Εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν οι λήπτες των οργάνων της 21χρονης – Πώς θα προχωρήσει η διαδικασία

Keywords
Τυχαία Θέματα