Φθιώτιδα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 50χρονος προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα που πνιγόταν

Βίντεο από την προσπάθεια του 50χρονου στις Ράχες Φθιώτιδας να σώσει μια γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια στη θάλασσα με την τραγική κατάληξη τον πνιγμό και των δύο ατόμων ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, φέρεται να δείχνει τον άνδρα να βουτά στη θάλασσα για να βοηθήσει την 65χρονη.

Σύμφωνα με το lamiareport, ήταν γύρω στις 10:30 το πρωί όταν μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής που έκανε μπάνιο άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή. Τότε 50χρονος

συγχωριανός της βούτηξε προκειμένου να της προσφέρει βοήθεια, όμως δεν τα κατάφερε και πνίγηκαν μαζί.



Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας


Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα μετά την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε στο λιμάνι της περιοχής Ράχες Φθιώτιδας.

Ο 50χρονος που έπεσε στο νερό για να σώσει μια γυναίκα, αλλά πνίγηκε μαζί της, είχε ένα σκοτεινό παρελθόν, συνδεδεμένο με την περιοχή που πνίγηκε. Συγκεκριμένα, όταν ήταν σε ηλικία 19 ετών, το 1991, είχε βιάσει και στη συνέχεια σκότωσε μια 16χρονη την οποία χτύπησε μέχρι θανάτου με ζαρντινιέρα στο κεφάλι. Η κοπέλα τότε παραθέριζε στην παραλία Ράχων, εκεί όπου ο άνδρας πνίγηκε σήμερα.

Τότε είχε καταδικαστεί σε ισόβια και μετά από 20 χρόνια στις φυλακές ζούσε με τους γονείς του στο σπίτι τους, απομονωμένος από τους συγχωριανούς του. Όταν άκουσε τη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια βούτηξε για να τη σώσει αλλά μάταια.

Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρη της πριν δέκα χρόνια σε τροχαίο ενώ πριν τρεις μέρες είχε γίνει γιαγιά.

Εν τω μεταξύ, στο σημείο έφτασε ιδιωτικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του 50χρονου, αλλά και τη σορό της γυναίκας που βρέθηκαν μαζί μέσα στο νερό.

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το θάνατο του αλόγου

Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο

Κατερίνη: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν ανάποδα στην Εθνική Οδό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φθιώτιδα, Βίντεο –, 50χρονος,fthiotida, vinteo –, 50chronos