Γεωργιάδης: «Οι γιατροί του ΕΣΥ πρέπει να μπορούν να κάνουν απογευματινά χειρουργεία σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να έχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί τη δυνατότητα, να πραγματοποιούν απογευματινά χειρουργεία τόσο στο ΕΣΥ όσο και στα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

«Είχα πει από την αρχή, όταν η κ. Γκάγκα ψήφιζε τον σχετικό νόμο, ότι ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία. Την είχα υποστηρίξει δημόσια. Άλλωστε, η μεταρρύθμιση της κ. Γκάγκα ήταν κάτι που είχα εξαγγείλει εγώ τον Οκτώβριο του 2013, για να καταλάβετε με τι ρυθμούς κινείται η Ελλάδα. Μια μεταρρύθμιση που είχε εξαγγείλει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τον Οκτώβριο του 2013 θα την εφαρμόσει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2024», είπε στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ και συνέχισε, διευκρινίζοντας:

«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Πρέπει να μπορούν και οι γιατροί του ΕΣΥ και να έχουν απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία του ΕΣΥ και να μπορούν αν το επιθυμούν, αφού έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ΕΣΥ, να χειρουργούν στον ιδιωτικό τομέα εκτός ωραρίου».

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Κολοβού: Αιχμές Μαρινάκη για τον Κασσελάκη

«Μαζί» Κασσελάκης – Παπανδρέου στο Άουσβιτς

ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναμονή των ανακοινώσεων για το «πολιτικό κέντρο» του κόμματος  

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γεωργιάδης, ΕΣΥ,georgiadis, esy