Γερά θεμέλια με δράσεις θέλει να χτίσει το ΠΑΣΟΚ

Η πορεία του ΠΑΣΟΚ από τις διπλές εθνικές εκλογές του καλοκαιριού έως και σήμερα βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία. Το στοίχημα είναι όλη αυτή η προσπάθεια να χτιστεί σε γερά θεμέλια και να μην κινδυνεύει με οπισθοχώρηση. Αυτό λένε στο ΠΑΣΟΚ σε κάθε δική τους παρέμβαση.

Την ίδια ώρα ο εκλογικός στόχος δεν είναι άλλος από

το να νικήσει το ΠΑΣΟΚ τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές. Στο ερώτημα πώς αυτό μπορεί να γίνει εφικτό, στη Χαριλάου Τρικούπη απαντούν μέσω δράσεων και έργου. Μέσα σ’ αυτές τις δράσεις είναι και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στα θέματα της Υγείας, της Παιδείας αλλά και την ακρίβεια. 

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον πάντως θα έχει και η συζήτηση που θα ξεκινήσει για την Αυτοδιοίκηση λίγες μέρες πριν αναλάβουν οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει εκδήλωση με αυτοδιοικητικούς – κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα που μας έρχεται – για το ποιο πρέπει να είναι το νέο πλαίσιο διοίκησης. Σ’ αυτήν θα μιλήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ θα υπάρχουν και πολλά τραπέζια διαλόγου. Ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κάποιος ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει πλέον τον δήμο της πρωτεύουσας», αλλά και της Θεσσαλονίκης. Όπως πληροφορούμαστε, κορυφαίοι αυτοδιοικητικοί – και όχι μόνο ΠΑΣΟΚοι – θα δηλώσουν «παρών».

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα τούς λέει trash tv και ημιμαθείς για τη σάτιρα στον ποιητή Αλισάνογλου   

Τραγούδι όλο νόημα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί» (Video)

Γιατί δεν λύνεται ο κόμπος με τον γάμο ομοφύλων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερά, ΠΑΣΟΚ,gera, pasok