Γιατί τόση βία;

Γιατι ΤΟΣΗ ΒΙΑ; Οι αιτιες, οι λογοι υπαρχουν, ειναι εκει, θελουμε να τις/τους δουμε; Μαλλον οχι. Γιατι οχι; Διοτι καθε προβλημα εχει και την λυση του και τοσο σοβαρα προβληματα πρεπει να λυνονται παση θυσια. Τα παιδια μου οσο περισσοτερο «καθονται» στο διαδίκτυο,τοσο πιο θυμωμενα καταληγουν να ειναι τον επόμενο χρόνο. Μην εχουμε την εντυπωση, διοτι περι εντυπωσεως προκειται,

οτι: «υπερβολες», «το ελεγχω», «ειμαι απο πανω», κλπ. Ο ανθρωπος ειναι (η εστω καταντησε να ειναι) ζωο μιμιτικο. Οταν βλεπει στο ιντερνετ το ταδε ρουχο το δεινα παπουτσι που φοραει ο αγαπημενος του καλλιτεχνης, το θελει, θελει το ιδιο, ποσο κοστιζει; πολλα, αρα δεν μπορει να το εχει, αυτο τον θυμωνει. Θελει να βρεθει στο κλαμπ, στο εστιατοριο, στο καφε, που συχνάζει ΑΥΤΟΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ, δεν φτανει το χαρτζιλίκι του, δεν μπορει, θυμωνει. 

Και οταν πια μεγαλος ανθρωπος ξοδευει οτι παιρνει απο την εργασια του για να βρεθει εκει, παλι θυμωνει, γιατι ειναι αδυνατον να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα του. Τι κανει ο θυμωμενος ανθρωπος, ό,τι βλεπουμε στα καναλια στις ειδησεις τους. Τι κανουν τα καναλια στις ειδησεις τους; Δειχνουν εμας τους θυμωμενους και μας θυμωνουν πιο πολυ. Τι βλεπει να κανουν στο διαδίκτυο ολοι οι θυμωμενοι; Να δερνουν, να απειλουν, μεχρι και να σκοτωνουν!Αφου μπορει ΑΥΤΟΣ μπορω και γω. Θελω; ΟΧΙ. Αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως, δεν μπορω να «υπαρξω» αλλιως. Οσο πιο πολυ προβαλλεται η βια τοσο και θα αυξανεται. Δεν καταφέρνουμε τιποτα με το να την προβάλλουμε ως κατι που δεν πρεπει να συμβαινει. 

Στους ανθρωπους δεν λες ΜΗ, τους εξηγείς γιατι οχι, αυτο ξεκιναει απο τα πολυ πρωτα χρονια της ζωης ενος ανθρωπου, παιδεια, καλλιεργεια, πως να ειναι αυταρκης και να αισθανεται επαρκης με αυτο που ειναι, οχι με αυτο που εχει. Τα καλα η τα κακα, τα σωστα και τα λανθασμενα, δεν προκυπτουν απο την μια στιγμη στην αλλη, δεν γινονται τυχαια, χτιζονται. Το συστημα μια χαρα βολευεται λεγοντας πως κανει την δουλεια του. Την κανει; Φυσικα και την κανει, την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, οχι την δικη σου, το δικο του συμφερον, οχι το δικο σου. Το συστημα λοιπον αυτο κανει. Η ευκολη λυση; Να τα βαλεις με το συστημα. Η σωστη λυση; Να τα βαλεις με τον εαυτο σου, να γινεις αυτος που μπορει να αλλαξει τον εαυτο του και να παρασυρει, να γινεις το κυμα. Οχι με σχολια υβριστικα, απαραδεκτης κακιας και βιας ανευ λογου,χωρις γνωση, χωρις ενσυναισθηση ελαφρα τη καρδια

Πολυ φοβαμαι οτι η δειλια, η τεμπελια,και η ασφαλεια της ανωνυμιας ειναι αυτη που οδηγει την βια ειδικα στο διαδίκτυο. Μια φορα ας βαλουμε τον εαυτο μας τη φατσα μας πανω απο το σχολιο που οι ιδιοι κανουμε σε καποιον αλλον. Αν συνεχιζουμε να ειμαστε ενταξει μ’αυτο, παραδινομαι. ΤΩΡΑ ΘΥΜΩΝΩ. Αλλη δουλεια δεν εχουμε ολη μερα; Τοψαξα για να ξερω τι μου γινεται και θελω να πηδηξω απο το μπαλκονι. Γραφουν οι ιδιοι και οι ιδιοι, εμφανως ψεύτικα προφίλ και καποιοι(το καταλαβαινεις απο τον τροπο που γραφουν, που εκφραζονται, τις λεξεις κλειδια που χρησιμοποιουν) με πολλα διαφορετικα προφιλ. Αν δε μπεις στα προφιλ τους και ψαξεις λιγο τις φωτογραφιες τους, τα στοιχεια τους, εκει να δεις τι μπορεις να παθεις. Καντε κατι αλλο με τα χερακια σας και κυριως με το μυαλουδακι σας, γιατι περι μυαλουδακι προκειται και οχι περι μυαλου.

ΥΓ1. Αυτη η Ελεονωρα Μελετη ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ .Γιατι; Δεν την θετε; Μην την ψηφίσετε.

ΥΓ2. Αυτη δεν ειναι γυναικα;Αυτο δεν ειναι μπουλινγκ;Αυτη δεν ειναι κακοποιηση μιας γυναικας;

ΥΓ3.Το εντυπωσιακοτερον;Κυριως γυναικες σχολιάζουν ετσι «πολυ ομορφα» κατω απο τις αναρτησεις.Ντροπη μας(;;;;)

ΥΓ4. Γιναμε ολοι δικαστες.Ειναι ευκολο απο τον καναπε σου να πατας ενα κουμπι και να καταστρεφεις εναν ανθρωπο ,που δεν τον βλεπεις και δεν βλεπεις και το αποτελεσμα της πραξης σου και τις συνέπειές της. Συνεχιστε μεχρι το κουμπι να πατηθει για σας απο καποιον αλλον ασχετο σαν και σας. Αλλα που να το σκεφτει αυτο το μυαλουδακι μας.Γιατι ΠΟΤΕ δεν θα βαλουμε τον εαυτο μας σε τετοια θεση.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

* Στο άρθρο διατηρείται η ορθογραφία και το συντακτικό ως μας αποστέλλεται.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024: Τεράστια προβλήματα και πολιτικός κυνισμός

Με την… ακρίβεια στις κάλπες

Οικογενειακές και μικρές επιχειρήσεις στο χείλος της καταστροφής

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιατί τόση βία;,