Γιώργος Γεροντιδάκης: Γενέθλια με φίλους και τη σύντροφό του Άσπα (Photo)

Τα γενέθλιά του είχε στις 22 Νοεμβρίου ο ηθοποιος Γιώργος Γεροντιδάκης και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές από τις ευχές που έλαβε, αλλά και στιγμιότυπα από το πάρτι που έκανε.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρίσκεται στο επίκεντρο φέτος αφού κρατάει έναν απο τους σημαντικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός.

Υποδύεται τον Λευτέρη Ορφανό, μυστικό αστυνομικό στο επάγγελμα, ο οποίος ακολουθεί τις κινήσεις του εγκληματία Ευθύμη Φαρμάκη και προσπάθει να τον ξεσκεπάσει. 

Σημειώνεται ότι στο σήριαλ το οποίο είναι πρώτο σε τηλεθεάση ο Φαρμάκης

βρίσκεται στην Κρήτη και συναντά τον Παύλο Βρουλάκη για να εκτελέσει τις εντολές του, με συμβόλαιο θανάτου για τον Μαθιό Σταματάκη.

Ο ηθοποιός, με αφορμή τα γενέθλιά του ανέβασε μία φωτογραφία με τους κοντινούς του ανθρώπους και τη γενεθλιακή τούρτα, γράφοντας στη λεζάντα: «Φίλοι. Η οικογένεια που θα έχεις πάντα δίπλα σου! Σας ευχαριστώ όλους!».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανάρτησε στιγμιότυπα από το πάρτι για την ιδιαίτερη μέρα και εκείνο που ξεχώρισε από όλα είναι η φωτογραφία με τη σύντροφό του.

Οι δυο τους έβγαλαν μία σέλφι φωτογραφία με τα ειδικά για την περίσταση καπελάκια. 

Διαβάστε επίσης

Νίκος Κοκλώνης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα για την «κρατική χρηματοδότηση» της Barking Well

Μέριλιν Μονρόε: Τα προσωπικά της αντικείμενα που βγαίνουν σε δημοπρασία

Ελένη Μενεγάκη: «Με την Ρούλα Κορομηλά δεν είχαμε προσωπική επαφή, έχω χιλιάδες πράγματα να την ρωτήσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Γεροντιδάκης, Γενέθλια, Άσπα Photo,giorgos gerontidakis, genethlia, aspa Photo