Γιώργος Λιάγκας: «Σε έβαλα δίπλα μου, σου έδωσα ευκαιρία κι εσύ γράφεις εναντίον μου» (Video)

Τα «βέλη» του σε συνεργάτες που βοήθησε και εκείνοι ανταπέδωσαν με αχαριστία έριξε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή του.

Χωρίς να κατονομάζει σε ποιον αναφέρεται, ο παρουσιαστής έκανε λόγο για «κακία», ενώ προέβλεψε ότι τέτοιοι χαρακτήρες -αν και ταλαντούχοι κατα τα άλλα- έχουν πάντα «κοντό» μέλλον.

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις

εσύ και θα γράφεις εναντίον μου» είπε και πρόσθεσε:

«Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα».

Αν και δεν θέλησε να κάνει σαφές σε ποιον αναφέρεται, φαίνεται πως αυτός που ο Γιώργος Λιάγκας «φωτογράφισε» δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο, άλλωστε, παρακουθήσαμε πρόσφατα ένα ping pong εκατέρωθεν δηλώσεων και γραπτών κειμένων, σε μια περίοδο που είναι γνωστό ότι οι δυο πρώην συνεργάτες και φίλοι δυανύουν μια δύσκολη περίοδο στη μεταξύ τους σχέση.

Διαβάστε επίσης:

Ναόμι Κάμπελ: Το σκοτεινό παρελθόν με τα ναρκωτικά – «Σκότωνα τον εαυτό μου»

Μαριάννα Κιμούλη: Η αποστομωτική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του πατέρα της στο θέατρο (Video)

Πάνος Σταθακόπουλος: «Μου πέρασε από το μυαλό αν θα μπορούσα να γίνω κληρικός»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λιάγκας,giorgos liagkas