Γιώργος Τράγκας: Όταν έλεγε «τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι ωφέλιμα» (video)

Ένα βίντεο στο οποίο ο Γιώργος Τράγκας αναφέρεται στα εμβόλια για τον κορωνοϊό, τα οποία χαρακτηρίζει «ωφέλιμα» ανέβασε στο twitter ο Πάρις Κουρτζίδης.

Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, κανει λόγο για τρολ και ψεύτες αναφερόμενος σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις θέσεις του δημοσιογράφου για τον εμβολιασμό.

«Για αποκατάσταση της αλήθειας. Για την αποκατάσταση των θέσεων Γιώργου Τράγκα

και Ελεύθερων Ανθρώπων. Για την υποχρέωση που’χω να αποκρούσω κάθε ψεύτη, είτε τρολ, είτε διαβητολόγο, είτε δημοσιολόγο, παραθέτω το παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο. Αντίο πρόεδρε!» γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης φωτογραφίζοντας και τον προσωπικό γιατρό του εκλιπόντος…

Για αποκατάσταση της αλήθειας. Για την αποκατάσταση των θέσεων Γιώργου Τράγκα και Ελεύθερων Ανθρώπων. Για την υποχρέωση που'χω να αποκρούσω κάθε ψεύτη, είτε τρολ, είτε διαβητολόγο, είτε δημοσιολόγο, παραθέτω το παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο.
Αντίο πρόεδρε!https://t.co/wrOkZR3mJg

— Πάρις Κουρτζίδης // PIPERATA.GR (@ParisKourtzidis) December 15, 2021«Τα εμβόλια δεν είναι πανάκεια, είναι ωφέλιμα»

Στο βίντεο ο δημοσιογράφος που πέθανε χθες από επιπλοκές του κορωνοϊού από τον οποίο νόσησε ενώ δεν είχε ο ίδιος εμβολιαστεί ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους ακροατές του ότι αν κάποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο να πάει να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παράλληλα ο Γιώργος Τράγκας παραδέχεται ότι με τον εμβολιασμό μειώνεται το ιικό φορτίο και περιορίζεται η μετάδοση και διασπορά του ιού.

«Όσοι αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε το εμβόλιο, μην παίζει το μυαλό σας με άλλα σενάρια. Να πάτε να το κάνετε. Πόση ασφάλεια θα πάρετε από αυτό; Να είμαστε ειλικρινείς. Θα μειωθεί πρώτον η μετάδοση. Για ένα διάστημα. Γιατί με τον καιρό πέφτει η αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Αν κάνουμε όλοι μαζί θα μειωθεί η μετάδοση. Δεύτερον, υπάρχει ένα ποσοστό ελαφρότερης νόσησης. Ψέματα από μένα δεν θα ακούτε γιατί διαβάζω όλα τα κιτάπια. […] Τα εμβόλια αυτά δεν είναι πανάκεια. Είναι ωφέλιμα» λέει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Στο ίδιο βίντεο ο δημοσιογράφος προτρέπει εκείνους που φοβούνται ή για κάποιο λόγο δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, να τηρούν διπλά τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους.

Στη συνέχεια ωστόσο ανέφερε:

«Δεν έχει μελετηθεί η μακροχρόνια επίδρασή τους στον οργανισμό. όπως θα περνάνε τα χρόνια θα βγούνε τα φάρμακα που θα τα διώξουν μακριά τα εμβόλια. Όσοι θέλετε να πάτε για εμβόλιο θα πάτε. Όσοι δεν θέλετε, θα τηρείτε διπλάσια μέτρα ατομικης προφύλαξης, ειδικά οι μεγαλύτερης ηλικίας»

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια επισημαίνει ότι το αν κάποιος θα εμβολιαστεί ή όχι είνα δημοκρατικό του δικαίωμα και δηλώνει ξεκάθαρα εναντίον της υποχρεωτικότητας.

Δείτε το βίντεο από το 5ο λεπτό:

Διαβάστε επίσης:

Πήλιο: Κρέμασαν σκύλο σε δασική περιοχή

Κρήτη: Πεζός σταμάτησε ακυβέρνητο αυτοκίνητο για να σώσει δύο παιδιά

Ράδιο Αρβύλα: Δεν έπεισε το twitter ο Κανάκης – Ποια ποινή αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Τράγκας, Όταν,giorgos tragkas, otan